EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL

Ben jij er klaar voor om aan een nieuwe stap in je leven te beginnen?

Wij weten dat het studentenleven erg uitdagend kan zijn, om jou wegwijs te maken op de Universiteit Twente en de campus bieden wij de volgende faciliteiten voor nieuwe studenten:


Meer dan
een studentenhuis
KamerSite
Meer dan
een hobbie
verenigingen
Meer dan
een opleiding
Activisme
Kick-In Buddy

Het Buddy-programma is een initiatief van de Student Union met het doel aankomende internationale studenten zich thuis te laten voelen in Nederland, maar vooral aan de Universiteit Twente. Aan het begin van elk semester wordt een ervaren student, de zogenaamde "Buddy", gekoppeld aan een of meer aankomende internationale studenten op basis van hobby's en andere persoonlijke voorkeuren.

Dare to Connect
Kick-In Pick up service

Bent jij op zoek naar een manier om bij je nieuwe woning in Enschede te komen? We presenteren speciaal voor studenten de gratis ophaalservice, waarbij ze worden opgehaald vanaf de luchthaven Schiphol.

For more information
Kick-In Introduction Days

De Kick-In is de officiële introductieperiode van de Universiteit Twente. Door de corona maatregelen is hij dit jaar ingekort en zal de Kick-In duren van woensdag 19 augustus t/m woensdag 26 augustus. Tijdens de Kick-In word jij bekend gemaakt met het studentenleven dat je tegemoet gaat. Je maakt je eerste vrienden, je leert de Universiteit Twente kennen en wordt wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Je leert de sport-, cultuur- en gezelligheidsverenigingen kennen en ontdekt alles wat de universiteit te bieden heeft.

Time to Discover

BEKIJK HIER ONZE CAMPUS EN DE WEG ERHEEN!

De Student Union wenst je een fijn verblijf in Enschede en we zien je graag terug voor More than A degree!