EN | NL
EN | NL
Home » Nieuws en blogs » recent
Constitutieborrel

Kom naar onze constitutieborrel op 23 maart!

Lees meer

Introductieblog Stef

Stef stelt zich voor! Lees hier zijn introductieblog!

Lees meer

Halfjaarlijks blog Jasper

Na een half jaar besturen is het tijd om de balans op te maken voor Jasper. Lees hier meer over zijn ervaringen!

Lees meer

Introductieblog Tijmen

Tijmen is deze week begonnen als SU bestuurder! Wil je hem wat beter leren kennen? Lees dan zijn introductieblog!

Lees meer

Afscheidsblog Annelotte

Annelotte zal ons verlaten. Lees hier haar laatste blog!

Lees meer

Afscheidsblog Tim

De laatste paar weken zijn ingegaan voor Tim. Lees hier zijn afscheidsblog!

Lees meer

Interview UT Nieuws

UT Nieuws heeft Hans David geïnterviewd over de ambities van de Student Union voor 2017. Je kunt het hele artikel hier vinden.

Lees meer

Blog Jasper

Na een tijdje radiostilte vanuit het bestuur van de Student Union, heb ik de eer om een update te schrijven over het leven van een bestuurder van de SU.

Nu vraag je misschien terecht af wat een SU bestuurder doet, dus zal ik nu een korte update geven van mijn ervaringen: de afgelopen paar maanden zijn een van de drukste van mijn leven geweest, maar ik heb ook enorm veel gedaan!

Lees meer

Introductie Kick-In Commissie

Menig student begint zijn/haar studentenleven in een nieuwe studentenstad met een introductieperiode van de universiteit. Zo hoort er ook een intro bij de Universiteit Twente, namelijk de Kick-In! Nu komt dit negendaagse evenement niet zomaar uit de lucht vallen, er is een commissie nodig om deze intro neer te zetten. De @Kick-In Commissie 2017 besteedt een jaar lang al haar tijd en energie aan het organiseren van de Kick-In 2017, welke plaats zal vinden van 23 t/m 31 augustus. Deze fulltime commissie bestaat uit zes enthousiaste studenten, die er alles aan gaan doen om een onvergetelijke Kick-In neer te zetten voor de duizenden nieuwe studenten van de Universiteit Twente. De commissie zorgt voor gave cultuur-, sport-, gezelligheids- en alle andere leuke activiteiten en natuurlijk de geweldige feesten!

Lees meer

Uitslag Startup Launch

In het weekend van 14 tot 16 oktober is de eerste Startup Launch georganiseerd. Na een weekend zwoegen zijn drie ideeën in de prijzen gevallen: InkBeams, Winchester Locks en Holographegg.

Lees meer

Introductieblog Nikki

Als laatste in het rijtje van nieuwe bestuurders is het mijn beurt om mijzelf aan jullie voor te stellen. Ik ben Nikki Leijnse en dit jaar zal ik mij volledig inzetten voor de portefeuilles Sport & Cultuur. Mijn taak is om sport en cultuur zo goed mogelijk te faciliteren en nauw in contact te staan met de gebruikers. Het doel hierbij is om zo veel mogelijk studenten met groot plezier te laten sporten en cultuur te laten beoefenen. Daarnaast heb ik dit jaar de eer om de Kick-In Commissie te begeleiden, om een super mooie introductie voor de studenten van 2017 neer te zetten.

Lees meer

Niek stelt zich voor!

Als nieuwe bestuurder van de Student Union is het nu mijn beurt om mijzelf aan jou voor te stellen. Ik ben Niek ten Brinke en dit jaar mag ik de prachtige portefeuilles Financiën, Accommodatie en Bedrijfsmanagement beheren.

Lees meer

Welkomstblog Hans David

Na de aftrap van Jasper van vorige week, is het nu aan mij om me voor te stellen aan het grote publiek. Mijn naam is Hans David Wendt en het komende jaar ga ik me als voorzitter inzetten voor de Student Union en daarmee voor studenten in het algemeen.

Lees meer