EN|NL

naar Concordia voor maar €7

Concordia is hét filmtheater van Enschede. In het theater aan de Oude Markt kan je terecht voor spraakmakende (inter-)nationale topfilms, muziektheater, mini-opera en theatervoorstellingen van opkomend talent/bekende makers.

Speciaal voor UT studenten hebben wij een deal, waarbij je als student voor maar €7,00 een kaartje hebt voor een voorstelling.

Neem een  kijkje in hun veelzijdige agenda: https://www.concordia.nl/agenda en kom snel langs!
Vergeet niet hun andere acties en gratis exposities te checken.

Kaartjes zijn online of bij de deur verkrijgbaar.  
De kassa op de Oude Markt is éen uur voor aanvang van theatervoorstellingen en een half uur voor aanvang van een film geopend

Daarnaast hebben zij een nieuw filmconcept voor studenten en young professionals: Cinema unfiltered, waar je een film kijkt en een drankje krijgt voor maar €8,50!

Wil jij samen films kijken in plaats van alleen op de bank Netflix te bingewatchen? Kom dan eens naar Cinema Unfiltered bij Concordia. Deze nieuwe filmclub voor studenten en young professionals biedt jou iedere laatste dinsdag van de maand een arthouse film die je niet wilt missen. Aansluitend drinken we een borrel om eens door te praten over de film die je net hebt gezien. Gespreksstof genoeg!

                                                                      Veel plezier!