EN|NL

Kaliber Kunstenschool 30% korting op creatieve cursussen

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. UT-Studenten krijgen maar liefst 30% korting op het tarief van een jaarcursus! Het aanbod is enorm, dus lees hieronder wat de mogelijkheden zijn en kijk vooral ook eens op www.kaliberkunstenschool.nl

Dansen

Bij Kaliber gaan elke dag de voetjes van de vloer! Dansen is niet alleen leuk, maar het verbetert ook je lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek. Binnen het ruime dansaanbod van Kaliber is voor iedereen wat leuks te vinden. Zo zijn er lessen in modern jazz, ballet en breakdance. Of probeer eens een yogales voor totale ontspanning.

Muziek

Drum je altijd op de tafel? Zing je graag onder de douche? Bij Kaliber krijg je de beste begeleiding om je muzikale talent te ontplooien. Van harp tot hoorn, van gitaar tot songwriting: het kan allemaal!  En het wordt nog leuker: bij afname van een wekelijkse individuele instrumentale les is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd in uitvoering te brengen!

Beeldend
Bij de cursussen schilderen en tekenen van Kaliber kun je helemaal voor kunst gaan. Ontdek nieuwe mogelijkheden en technieken onder begeleiding van een professionele kunstdocent. Hoe meng je bijvoorbeeld de juiste kleuren, hoe creëer je schaduw en diepte? Welke hulpmiddelen kun je daarbij gebruiken? En welke compositie zorgt ervoor dat jouw kunstwerk er nét even uitspringt? Dat leer je hier!

Enthousiast geraakt?

Kaliber Kunstenschool vind je aan het gezellige Willem Wilminkplein in Enschede, tussen Metropool en het Wilminktheater in. Ook zijn we te vinden op diverse andere locaties. Loop eens langs voor informatie over het cursusaanbod, en laat daarbij weten dat je student bent! Of kijk op www.kaliberkunstenschool.nl voor alle cursussen.

UnionCard Xtra's

Voor alle UnionCard houders is er ook een groot cursusaanbod door Vrijhof Cultuur. Meer informatie vind je hier.

Met het gebruik van de UnionCard Xtra's kun je eerst twee gratis proeflessen volgen bij de Kaliber Kunstenschool. Meer informatie vind je hier.