EN | NL
student-unionkamersiteunioncardUnion DealsunionshopcreatetomorrowtedexEco ChallengeGive it a goBuddyMySU
EN | NL

bhv

Als vereniging kan je een BHV cursus aanvragen. Bedrijfshulpverleners (BHV'ers) zijn nodig voor activiteiten georganiseerd door verenigingen. Studie verenigingen hebben recht op één gesubsidieerde BHV cursus per jaar, verenigingen groter dan 250 leden hebben recht op twee cursussen per jaar en verenigingen groter dan 750 leden hebben recht op drie cursussen per jaar.  De basis BHV cursus duurt twee dagen en is na behalen twee jaar geldig. Een jaar na het behalen van de basis BHV cursus kan een opfris cursus gevolgd worden, na het behalen van de opfris cursus is het BHV certificaat nog één jaar geldig. Meer informatie over BHV kan op deze site gevonden worden.

BHV poule

Wat is de BHV poule?

De poule is opgezet om BHV'ers in contact te laten komen met organisatoren van UT evenementen en vice versa. Als BHV'er krijg je de mogelijkheid om meer ervaring op te doen en daarnaast een leuk zakcentje verdienen. Als organisator van een evenement kun je snel en makkelijk een BHV'er vinden voor jouw evenement. 

Organisatoren

Hoe werkt de BHV Poule?

BHV'ERS

Aanmelden voor de BHV Poule kan als je:

BHV'ers melden zich aan via dit webformulier. Je wordt dan toegevoegd aan de poule en zal bij elk evenement bericht krijgen dat er BHV'ers nodig zijn. Je krijgt een aanstelling bij UT-Flex, waar je je uren kunt declareren. Degene die als eerste reageert op de aanvraag krijgt de klus.

Formulier

Hieronder kun je het formulier vinden die je met elke klus moet meenemen. Vul hem samen in met de organisator van het evenement en stuur hem dan naar office@union.utwente.nl.

Overeenkomst BHV
Download