EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy MySU
EN | NL

MySU

Voor veel verenigingen bevind het bijhouden van de administratie van leden en financiën plaats in verscheidende excel bestanden die bijgehouden moeten worden. Niet alleen is dit extra werk maar ook is er meer kans op fouten. Ook is de backend van een website bijhouden niet het makkelijkste. Hierbij kan MySU helpen, MySU is een platform waarin verenigingen gemakkelijk, overzichtelijk en op één plek hun ledenadministratie en financiën kunnen bijhouden.

Algemeen

MySU is bedoelt voor zowel bestuursleden als de verenigingsleden. Voor leden is het een platform waar zij makkelijk bij hun informatie kunnen en kunnen zien welke kosten zij over een bepaalde periode hebben gemaakt. Afhankelijk van de functionaliteiten die de vereniging wil, kan een lid zich onder andere aanmelden voor activiteiten, onderdeel worden van een commissie en bij de documenten bij de vereniging komen.

MySu homepage

Vanaf de bestuurders kant is er nog veel meer mogelijk. Wanneer een lid zich aanmeld voor de vereniging komt hij/zij met al zijn gegevens in de leden lijst te staan en wanneer ze zich afmelden worden ze na hun financiële verplichtingen uit de lijst gehaald, zo blijft de ledenlijst altijd up-to-date.

Tijdens een lidmaatschap maakt een lid natuurlijk kosten met betrekking tot contributie en door deel te nemen aan activiteiten. MySU wijst deze kosten automatisch toe aan de juiste personen, waarna de penningmeester alleen de lijst hoeft te exporteren wanneer hij een incasso wilt sturen.

Nieuws

Op dit moment zijn we in de laatste fase van ontwikkeling met MySU. In deze laatste fase draaien we een pilot met meerdere verenigingen om het platform te optimaliseren. Mocht je meer willen weten of mee willen doen aan de pilot, stuur dan gerust een mailtje naar: MySU@union.utwente.nl.