EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL

More Than A Degree–initiatievenfonds

Dit fonds is speciaal voor studenten en studentenorganisaties die een gaaf initiatief voor ogen hebben en wordt beschikbaar gesteld door de Student Union, Grolsch en Vrumona. Het initiatievenfonds bestaat uit drie onderdelen: subsidie, lening en garantstelling. 

Als voorbeelden voor initiatieven kan je denken aan een activiteit, een meerdaags evenement of een plan voor een bepaalde voorziening op de campus of in de stad. Voorbeelden zijn een festival, een sporttoernooi of een debat. Van dit fonds krijg je als Unionerkende vereniging een maximaal subsidiebedrag van 500 euro toegekend en als individuele student kunnen we zelfs een maximum bedrag van 3000 euro toekennen. De lening en garantstelling hebben geen maximum bedrag. In dit geval neemt de portefeuillehouder Financiën na je aanvraag meestal contact met je op om je voorstel te bespreken.

Criteria

Bij elk initiatief geldt:

Wanneer er meer dan 500 euro subsidie aangevraagd wordt, moet de subsidie vanuit een individuele student aangevraagd worden. Dit neemt niet weg dat het initiatief door een Unionerkende vereniging kan worden georganiseerd. Voor aanvragen van individuele studenten gelden aanvullende criteria:

WAT WE VAN JE VRAGEN

Het gebruik van de subsidie, lening of garantstelling is verbonden met een aantal eisen:

subsidie

Lening of garantstelling

Logo's voor promotie
Download

Universiteitsfonds

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de Stichting Universiteitsfonds als jij een idee hebt voor studenten. Jij of jouw studentenorganisatie kan hier beroep op doen wanneer je een vernieuwende of bijzondere activiteit wil realiseren. Denk bij het opsturen van je motivatie, aan het toevoegen van een begroting. Alle details over deze subsidie vind je hier.