EN | NL
EN | NL

ActivismeMarkt

Zoals de meeste studenten wel weten, is een bestuursjaar of deelname aan een grote commissie een leerzame toevoeging aan je studie- en studententijd. Op de UT draaien veel verenigingen goed door het grote aantal actieve studenten, maar dit moet wel in stand gehouden worden. Om het activisme bij studenten hoog te houden wordt er vanuit de verenigingen en de Student Union jaarlijks de activismemarkt georganiseerd. Deze markt heeft als doel om studenten op een interactieve wijze te informeren over de diverse verenigingen op de UT.

Op de activisme markt staan vaak verschillende verenigingen die zichzelf kunnen presenteren richting de student. Voor verenigingen zonder leden is dit met name een mooie mogelijkheid om studenten te werven. De activismemarkt is de ideale gelegenheid voor studenten om zich te oriënteren op het geen wat ze willen gaan doen op het gebied van activisme. Een tal van besturen staat op deze markt om zich te presenteren aan de studenten. Onder het genot van een broodje kroket kunnen studenten alles over de verscheidende verenigingen, stichtingen en commissie te weten komen.

De activismemarkt wordt ieder jaar georganiseerd door de Student Union. Voor vragen over de activismemarkt mag je ons altijd mailen. Je kan ook meer informatie vinden in het onderstaande boekje.

Informatieboekje
Download