EN | NL
EN | NL

Student union afternoon sessions

WAT ZIJN DE STUDENT UNION AFTERNOON SESSIONS? 

De Student Union Afternoon Sessions, kortweg SUAS, zijn sessies die focussen op jouw persoonlijk ontwikkeling. Ieder kwartiel zijn er vier sessies, die plaatsvinden aan het eind van de middag. Deze sessies hebben een overkoepelend thema en aan de hand van dat thema worden de sessies ingericht. Je kan naar één sessie komen, maar je kan ze ook alle vier volgen, wat jij wilt. De SUAS biedt jou de kans om het meeste uit jezelf te halen!


HOE KAN IK MEE DOEN? 

Wil jij het beste uit jezelf halen en mee doen aan een van de afternoon sessions? Dat kan! De Student Union Afternoon Sessions zijn meestal op maandagen of woensdagen van 16:45 tot 18:30. Je kan meedoen door onderstaande stappen uit te voeren:

  • Klik op deze link om je deelname te registreren. 
  • Koop een token, dit kan bij de UnionShop (Bastille) of aan de deur voor slechts drie euro!
  • Kom naar de sessie!

Kwartiel 2 - boost your brains

De sessies van kwartiel 2 zijn bekend! Bekijk hieronder de verschillende trainingen. 

Sessie 1 – Verbeter je focus

Herken je bij jezelf dat je afgeleid wordt door alles om je heen? Heeft dit invloed op je prestaties? Wees niet bang, in deze sessie zullen we je begeleiden naar een leven met meer focus. Op deze manier zullen studeren en tentamens maken een stuk makkelijker gaan. Probeer het eens!

Wanneer: 26 november, 16.45 - 18.30

Waar: INFORM, DesignLab

Sessie 2 – productiviteit hacks

Vraag je je af hoe je procrastinatie kan aanpakken? Met de verstrekte productiviteit hacks zal je leren om sneller en op een efficiëntere manier te studeren. Zo houd je meer tijd over om dingen te doen die je veel leuker vindt.


Wanneer: 10 december, 16.45 - 18.30

Waar: INFORM, DesignLab

Sessie 3 – Financiële onafhankelijkheid

Ben je geld bij elkaar aan het verzamelen voor die prachtige vakantie? Maar merk je dat je lastig vindt om te sparen? Deze sessie zal je een simpele manier aanleren om als student een rijkdom op te bouwen. Met deze hacks zal je snel klaar zijn om wat (of misschien wel meer) geld te (be)sparen.Wanneer: 9 januari, 16:45 - 18.30

Waar: INFORM, DesignLab

Sessie 4 – Blijf energiek

Als een student kan het lastig zijn om te focussen op je studie terwijl je ook je gezondheid in de gaten wil houden en in goede vorm wil blijven. Na deze sessie is dat geen probleem meer! Met een paar makkelijke tricks zal je leren hoe te balanceren tussen gezond leven en een druk studentenleven.


Wanneer: 14 januari, 16.45 - 18.30

Waar: INFORM, DesignLab

Voorgaande sessies

Benieuwd wat voor trainingen er allemaal zijn geweest? Bekijk dan hieronder de sessies van de voorgaande sessies en krijg een idee wat de Student Union Afternoon Sessions inhouden.

Individu versus Maatschappij
Who Am I?
Life Hacking
The Power of Presenting Yourself

Contact

Voor vragen of andere zaken kun je contact opnemen met de commissie. Dit kan door een mailtje te sturen naar afternoonsessions@union.utwente.nl