EN | NL
EN | NL
Home » Activisme » More Than A Degree » SU Afternoon Sessions

Student union afternoon sessions

WAT ZIJN DE STUDENT UNION AFTERNOON SESSIONS? 

De Student Union Afternoon Sessions, kortweg SUAS, zijn sessies die focussen op jouw persoonlijk ontwikkeling. Ieder kwartiel zijn er vier sessies, die plaats vinden aan het eind van de middag. Deze sessies hebben een overkoepelend thema en aan de hand van dat thema worden de sessies ingericht. Je kan naar een sessie komen maar je kan ze ook alle vier volgen, wat jij wilt. De SUAS biedt jouw de kans om het meeste uit jezelf te halen!

HOE KAN IK MEE DOEN? 

Wil jij het beste uit jezelf halen en mee doen aan een van de afternoon sessions? Dat kan! De Student Union Afternoon Sessions zijn meestal op maandagen van 16:45 tot 18:30. Je kan meedoen door onderstaande stappen uit te voeren!
-Klik op deze link om je deelname te registreren. 
-Koop een token, dit kan bij de UnionShop (Bastille) of aan de deur voor slechts drie euro!
-Kom naar de sessie!

Kwartiel 1 - Individu versus maatschappij

De sessies van kwartiel 1 zijn bekend! Bekijk hieronder de verschillende trainingen. 

Sessie 1 – 3 Dimensionaal handelen

Heb jij ook moeite met het maken van keuzes voor je studie, carrière of het plannen van je toekomst? Wil je leren hoe je je horizon kunt verbreden, zonder kopje onder te gaan in de keuzes die op je afkomen wanneer je uit je comfortzone stapt? In deze sessie zul je leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen en tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan het verbeteren van de wereld.Wanneer: 19 september, 16.45 - 18.30

Waar: Bastille, Global Lounge

Sessie 2 – Globalisatie

Een leven en maatschappij zonder invloeden van andere landen en culturen kunnen we ons hedendaags niet meer voorstellen. Zowel op individueel vlak als in het bedrijfsleven worden we steeds internationaler en krijgen we te maken met grote mondiale problemen, zoals klimaatverandering en overbevolking. Hoe kun je zelf nog uniek zijn in een wereld die zo met elkaar verbonden is en razendsnel verandert?

Wanneer: 3 oktober, 16.45 - 18.30

Waar: Bastille, Global Lounge

Sessie 3 – Extensies van de mens

Deze sessie zal gaan over een relevant hedendaags onderwerp: de alsmaar groeiende en als storend ervaren druk van het internet en de connectie met de buitenwereld. Hoe ver gaat de mens in het gebruik van smartphones, tablets en andere devices? Waar ligt de grens tussen mens en techniek?Wanneer: 17 oktober, 16:45 - 18.30

Waar: Bastille, Vergaderzaal 4

Sessie 4 – Een nieuwe wending

Onverwachtse levensgebeurtenissen zijn onoverkomelijk. Deze laatste sessie zal gaan over jouw eigen flexibiliteit en hoe je het best kunt dealen met veranderingen op zowel kleine als grote schaal. Hoe kun je je even flexibel als weerbaar opstellen tegenover een alsmaar veranderend leven en maatschappij?


Wanneer: 31 oktober, 16.45 - 18.30

Waar: Bastille, Global Lounge

Voorgaande sessies

Benieuwd wat voor trainingen er allemaal zijn geweest? Bekijk dan hieronder de sessies van de laatste drie kwartielen en krijg een idee wat de Student Union Afternoon Sessions inhouden.

The Power of Presenting Yourself
Who Am I?
Life Hacking

Contact

Voor vragen of andere zaken kun je contact opnemen met de commissie. Dit kan door een mailtje te sturen naar afternoonsessions@union.utwente.nl