EN | NL
EN | NL

Student union afternoon sessions

WAT ZIJN DE STUDENT UNION AFTERNOON SESSIONS? 

De Student Union Afternoon Sessions, kortweg SUAS, zijn sessies die focussen op jouw persoonlijk ontwikkeling. Ieder kwartiel zijn er vier sessies, die plaatsvinden aan het eind van de middag. Deze sessies hebben een overkoepelend thema en aan de hand van dat thema worden de sessies ingericht. Je kan naar één sessie komen, maar je kan ze ook alle vier volgen, wat jij wilt. De SUAS biedt jou de kans om het meeste uit jezelf te halen!

HOE KAN IK MEE DOEN? 

Wil jij het beste uit jezelf halen en mee doen aan een van de afternoon sessions? Dat kan! De Student Union Afternoon Sessions zijn meestal op maandagen of woensdagen van 16:45 tot 18:30. Je kan meedoen door onderstaande stappen uit te voeren:

  • Klik op deze link om je deelname te registreren. 
  • Kom naar de sessie!

Kwartiel 3 - create your own success

De sessies van kwartiel 3 zijn bekend! Bekijk hieronder de verschillende trainingen. 

Session 1 – Mindset voor succes 

In deze sessie zul jij je eigen mindset voor succes creëren. Je leert de ins en outs van het brein en waarom het zo lastig kan zijn om jouw doelen te behalen. Hoe en waarom leid jij jezelf af van het bereiken van jouw doelen en wat kun je doen om deze instelling te veranderen? 

Wanneer: 27 februari, 16:45 - 18:30 

Waar: INFORM, Designlab

Session 2 – Doelen stellen 

We hebben allemaal onze motieven voor het bereiken van persoonlijke doelen. Tijdens deze sessie zal je een duidelijker beeld scheppen van jouw eigen motivatie en hoe je deze kunt gebruiken om doelen te creëren die aansluiten bij jouw idealen. Via deze manier van doelen stellen zullen jouw dromen een stap dichterbij komen zul je toegang hebben tot jouw potentie. 

Wanneer: 13 maart, 16:45 - 18:30 

Waar: INFORM, Designlab

Session 3 – Jouw aanpak naar succes 

De beste strategie om jouw doelen te behalen is niet om maar een ding te proberen: probeer ze allemaal. Tijdens deze 3e sessie maak je een concreet plan van hoe jij jouw doelen gaat behalen. Jouw plan focust zich op alles dat nodig is, en meer, om jouw dromen werkelijkheid te maken. Je leert handige methodes over hoe je om kunt gaan met teleurstelling en afleiding van jouw doelen. Wees bereid om actie te ondernemen! 

Wanneer: 27 maart, 16:45 - 18:30 

Waar: IDEATE, Designlab

Session 4 – Verkoop en presenteer jezelf 

Na het beter leren kennen van jouw doelen en hoe jij deze aanpakt in de vorige 3 sessies, zal deze 4e sessie gaan over het vertellen van jouw verhaal aan anderen. Hoe maak je hen net zo enthousiast over het behalen van jouw dromen. Door jezelf op deze manier te presenteren zal het makkelijker zijn om anderen te bereiken en te verbinden aan jouw succes. 

Wanneer: 10 april, 16:45 - 18:30 

Waar: INFORM, Designlab

Voorgaande sessies

Benieuwd wat voor trainingen er allemaal zijn geweest? Bekijk dan hieronder de sessies van de voorgaande sessies en krijg een idee wat de Student Union Afternoon Sessions inhouden.

Boost your brains
Individu versus Maatschappij
The Power of Presenting Yourself
Who Am I?
Life Hacking

Contact

Voor vragen of andere zaken kun je contact opnemen met de commissie. Dit kan door een mailtje te sturen naar afternoonsessions@union.utwente.nl