EN | NL
EN | NL

Student union afternoon sessions

WAT ZIJN DE STUDENT UNION AFTERNOON SESSIONS? 

De Student Union Afternoon Sessions, kortweg SUAS, zijn sessies die focussen op jouw persoonlijk ontwikkeling. Ieder kwartiel zijn er vier sessies, die plaatsvinden aan het eind van de middag. Deze sessies hebben een overkoepelend thema en aan de hand van dat thema worden de sessies ingericht. Je kan naar één sessie komen, maar je kan ze ook alle vier volgen, wat jij wilt. De SUAS biedt jou de kans om het meeste uit jezelf te halen!

HOE KAN IK MEE DOEN? 

Wil jij het beste uit jezelf halen en mee doen aan een van de afternoon sessions? Dat kan! De Student Union Afternoon Sessions zijn meestal op maandagen of woensdagen van 16:45 tot 18:30. Je kan meedoen door onderstaande stappen uit te voeren:

  • Klik op deze link om je deelname te registreren. 
  • Kom naar de sessie!

Kwartiel 4 - Design your Own Life 

De sessies van kwartiel 4 zijn bekend! Bekijk hieronder de verschillende trainingen.  

Session 1 – Straight to the core

Geloof niet in de gelukshype. Het leven is hard. Zeker als student. Verwachtingen van anderen – en nog erger – van jezelf. Doorgaans geen idee wat je met je leven aan moet. En je bent blut het grootste deel van de tijd, zowel op het gebied van geld als tijd. De vraag is niet zo zeer: hoe bouw je een leven op een succesvolle manier, maar hoe kun je meer gelukkig zijn met het leven dat je al leidt? Hoe moet je prioriteiten stellen? Wie is er belangrijk voor je en wie zou dat niet moeten zijn? Wat is er belangrijk voor je? Wat maakt je vrolijk? We zullen je dat laten zien. En dan wordt je leven veel simpeler. En meer bevredigend. Beloofd

Datum: maandag 6 mei
Tijd: 16:45 - 18:30 
Waar: INFORM @ Designlab

Session 2 – WTF = Purpose? 

Deze sessie kan je leven veranderen. We zullen aandacht besteden aan het onderbewuste en je op zo’n manier vragen stellen dat je antwoorden vindt die je nooit zelf zou vinden. Door middel van ‘brain dumping’ zul je de richting van jouw doel ontdekken, welke dingen voor jou de tijd laten stilstaan, wat je het meeste inspireert, wat je vooruit helpt, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. En dan zullen we de eerste stappen zetten in het implementeren ervan in je dagelijks leven. En je leven zal nooit meer hetzelfde zijn daarna.

Datum: woensdag 22 mei
Tijd: 16:45 - 18:30 
Waar: de Stek @ Bastille

Session 3 – You are what you believe

95% van het menselijk gedrag gebeurt gewoon. Meestal omdat we absoluut gek zouden worden als alles wat we deden een bewuste beslissing zou moeten zijn. Maar het zou leuk zijn om wat meer autonomie in het leven te hebben, toch? Gelukkig kunnen we dat. Door ons bewust te worden van wat we geloven, kunnen we betere beslissingen nemen. Omring onszelf met betere mensen. En, nog belangrijker, we moeten beter worden in onszelf zijn. In deze sessie zul je ontdekken [en bewust beslissen] wat je het meest waardeert, wat dat betekent, hoe dit je kan helpen of in moeilijkheden kan brengen, hoe je empathie kunt gebruiken om betere verbindingen te maken, waarom niets ooit persoonlijk is, en, vooral, hoe trouw te blijven aan wie je echt bent.

Datum:  woensdag 5 juni
Tijd: 16:45 - 18:30 
Waar: IDEATE @ Designlab

Session 4 – The magic is in the things you hate 

In deze sessie, ga je je leven innoveren door te beginnen met de dingen waar je echt niet van houdt. In het begin zul je je kapot klagen. En daarin zul je nieuwe ideeën vinden, nieuwe benaderingen, fantastische ‘life-hacks’ en nieuwe dingen om van te houden. Het draait allemaal om de juiste manier van denken in de juiste ‘mindset’, volgorde en plaats. En als je het eenmaal hebt geprobeerd, kun je deze techniek gebruiken voor alles dat verbetering zou kunnen gebruiken. Maar we zullen beginnen met jouw leven.

Datum: maandag 17 juni
Tijd: 16:45 - 18:30 
Waar: INFORM @ Designlab

Voorgaande sessies

Benieuwd wat voor trainingen er allemaal zijn geweest? Bekijk dan hieronder de sessies van de voorgaande sessies en krijg een idee wat de Student Union Afternoon Sessions inhouden.

Create Your Own Success
Boost your brains
Individu versus Maatschappij
The Power of Presenting Yourself
Who Am I?
Life Hacking

Contact

Voor vragen of andere zaken kun je contact opnemen met de commissie. Dit kan door een mailtje te sturen naar afternoonsessions@union.utwente.nl