EN | NL
EN | NL

verenigingsweekend

Het Verenigingsweekend, ook wel het Associations Weekend, is een weekend dat speciaal wordt georganiseerd voor bestuurders van Union-erkende verenigingen. Ieder jaar wordt vanuit de Student Union een commissie samengesteld die een interessant, leerzaam maar vooral ook leuk programma neerzet! Gedurende het weekend worden er verschillende workshops georganiseerd die relevant zijn voor bestuurders, maar er wordt ook samen gegeten en zijn er allerlei activiteiten. Afgelopen jaar vond het weekend in Enschede plaats, maar ook verschillende andere steden zijn al aangedaan!

Kortom: het Verenigingsweekend is hét moment om je verder te ontwikkelen op het gebied van het besturen van een vereniging maar ook om je Enschedese medebestuurders te leren kennen. Als bestuurder zal je daarnaast informatie ontvangen over het weekend via je verenigingsmailadres zodra de organisatie begonnen is.

Hoe kan ik mee doen?

Zit jij op dit moment in het bestuur van een Union-erkende vereniging en lijkt het je leuk om mee te doen? Neem contact op met de commissie via verenigingenweekend@union.utwente.nl . Zelf het Verenigingsweekend organiseren is natuurlijk ook een mogelijkheid, informeer hiervoor bij het bestuur van de Student Union!