EN | NL
EN | NL
Home » Evenementen » 2018 » Campus Tour

UT Campus tour

09-02-2018

De eerste begeleide campus tour door de Connecting Hands at the UT commissie werd gehouden op 9 februari, waarbij vluchtelingen en statushouders een ontdekkingsreis kregen over de UT campus. Vergezeld door zo'n 15 mensen van M-Pact en bijna 20 van het AZC Almelo, bracht de tour hen langs de meest opmerkelijke plekken op de campus. Verhalen over de campus werden uitgebreid verteld, en deelnemers wamen met vragen over studeren. Als laatste locatie, bezochten de drie aanwezige groepen een studentenhuis. Sjaak 63 opende haar deuren, om de groep welkom te heten in een echt Nederlands studentenhuis. Na de tour, bracht de groep nog een bezoekje aan het Bastille gebouw, waar natuurlijk nog enkele foto's werden geschoten.

TOUR LOCATIeS

De tour startte bij de hoofdingang van het UT campusterrein. Vanaf dat punt, werden bijzondere standbeelden en creaties bezocht, zoals Het Ding. Gedurende de tocht kwamen we langs tennis velden, volleybal velden, het openluchttheater, de voetbalvelden, de U-Track baan, het zwembad en het Vrijhof gebouw.

 Hulp van SJAAK 63

Studentenhuis Sjaak 63 was erg bereid om Connecting Hands at the UT te helpen, door middel van het tonen van hun campushuis. Gelegen aan de Campuslaan 63, net achter de beachvolleybal velden, heette het huis van 15 UT en Saxion studenten de vluchtelingengroep welkom.

Foto's

Foto's van de gehele dag zijn hieronder te zien. Sjaak 63 liet hun grote woonkamer zien in het groen gekleurde flatgebouw. In de Global Lounge van het Bastille gebouw, wezen deelnemers naar hun geboorteplaatsen op de Wereldmap. En natuurlijk, kon een foto met het Universiteit Twente bord niet ontbreken in deze fotoserie. 

+2