EN | NL
EN | NL
Home » Evenementen » 2018 » Drienerlo voetbal clinic

Voetbal Clinic met v.v. Drienerlo

07-03-2018

Op 7 maart, verzorgde studentenvoetbalvereniging v.v. Drienerlo opnieuw een voetbal clinic met nog 6 vs 6 wedstrijden om het af te sluiten! De dag startte prachtig met een schijnend zonnetje, maar helaas brachten de wolken wat schaduw en kou. Toch kwamen de AZC en M-Pact deelnemers met geweldige zin om hun kwaliteiten te laten zien!

HULP VAN V.V. DRIENERLO

Opnieuw hielp v.v. Drienerlo met het organiseren van een mooie voetbal clinic, met wat goede muziek gedurende de training. De voetbalvereniging verzorgt op het moment ook al een plek voor een vluchtelingenteam in hun interne zaalvoetbal competitie, en hielp al bij vele andere activiteiten in samenwerkingen met Connecting Hands. Trainers Auke, Thijs, Roman en Sander legden verschillende oefeningen uit, zoals passen, koppen en schieten. Na een uur bezig te zijn met het verbeteren van deze kwaliteiten, was het tijd voor een verdiende pauze, waar het AZC eten en drinken verzorgde. Uiteindelijk stond het laatste uur in het teken van drie wedstrijden van 6 tegen 6. Toen kwamen de echte kwaliteiten bovendrijven!  

FOTOS

Foto's kan je hieronder zien. Verschillende foto's van de warming-up, gedurende de pass oefeningen, en natuurlijk wat actiefoto's tijdens de wedstrijden. Heb je jezelf al gespot?

+2