EN | NL
EN | NL
Home » Evenementen » Aankomende evenementen » Kick-In UT
22 augustus 2018
Kick-In UT

Kick-in: ready to ignite

Elk jaar organiseert de UT haar introductie traject voor nieuwe studenten voor het nieuwe studiejaar: de Kick-In! Gedurende de Kick-In zijn er verschillende informatiemarkten om alle UT verenigingen te presenteren. Connecting Hands at the UT is daar ook bij en zal laten zien wie zij is op woensdag 22, maandag 27 en donderdag 30 augustus. Kom eens langs om te zien wat we doen!

LOCATIE, TIJD EN KOSTEN

De Openingsmarkt start op 22 augustus, van 10:30 tot 14:30 op het Ganzenveld op de UT campus. We hebben daar een promotie standje onder - hopelijk - een schijnende zon!

Op maandag 27 augustus, zullen we onszelf presenteren bij de Campus Experience, ook op het Ganzenveld. Kom langs tussen 9:00 en 15:00 als je de Openingsmarkt hebt gemist.

Donderdag 30 augustus is dan de afsluitende dag van de Kick-In en hebben we een laatste kans om elkaar te ontmoeten op het Kick-Out Festival! Op het Ganzenveld zullen we nog eenmaal eens standje hebben tussen 13:30 en 19:00. Tot dan! 

KICK-IN

De Kick-In organisatie is een studentencommissie werkende onder de Student Union - net als Connecting Hands! Deze commissie werkt een jaar lang om het introductietraject van 9 dagen voor alle nieuwe studenten samen te stellen. Met drie informatiemarkten kunnen alle verenigingen geassocieerd met de UT hunzelf presenteren en nieuwe leden vinden.  

INSCHRIJVEN

Inschrijven is niet nodig om de informatiemarkten te bezoeken, dus kom gewoon gezellig eens langs!