EN | NL
EN | NL
Home » Hoe Kan Ik Helpen? » Als een vereniging

Als een vereniging...

Verenigingen kunnen ons fantastisch goed helpen. Studieverenigingen, studentenverenigingen, sportverenigingen én anderen kunnen ons helpen bij het organiseren van evenementen met het uitnodigen van asielzoekers en vluchtelingen. Lunchlezingen, sport clinics, of het presenteren van studentenprojecten tot een breder publiek is allemaal mogelijk. Contacteer de Connecting Hands at the UT commissie en we zullen samenwerken om een evenement op te zetten, waar jouw vereniging bijdraagt aan de integratie van vluchtelingen!   

huidige samenwerkingen

Sinds januari 2018, zijn een verbintenis aangegaan met v.v. Drienerlo, de studentenvoetbalvereniging van de UT. Zij verzorgen en ondersteunen ons in hun interne zaalvoetbal competitie, waar we nu een team aan hebben kunnen melden bestaande uit vluchtelingen. Zij spelen op een doordeweekse avond tegen allerlei studententeams. Dit team, Enschede United, heeft hun eerste wedstrijd gespeeld op 7 februari en zal dit jaar nog wekelijks blijven voetballen tot in ieder geval het einde van het studiejaar. 

Andere sportverenigingen kunnen ons helpen op dezelfde manier met een langetermijnplan, of door simpelweg één evenement te verzorgen.  

Meer Informatie

Je kan meer informatie verkrijgen over het helpen als een vereniging of om een partner van ons te worden, door ons een email te sturen.