Home » Nieuws » De wilskracht van mensen in Aleppo, Syrië
20 juni 2018
De wilskracht van mensen in Aleppo, Syrië

The will power of people from Allepo, syria

Studium Generale UT en Connecting Hands werken samen aan het komende symposium: The will power of people from Aleppo, Syria (De wilskracht van mensen in Aleppo, Syrië). Op 25 september 2018 zullen wij verschillende interviews en gesprekken houden over de huidige staat en de mensen in het door oorlog verscheurde Syrië.

Gesprekken zullen gevoerd worden met onder meer een fotograaf die in Syrië beelden heeft vastgelegd en heeft kunnen zien hoe mensen in Aleppo omgaan met hun omgeving. Een Syrische student van de UT zal zijn ervaringen beschrijven, en ook Connecting Hands at the UT zal de dialoog aangaan over hun werk.

We nodig jullie allemaal uit en zien je graag in het Amphittheater op de UT campus!

LOCATIe, DATum, kosten

Op 25 september zal het Amphittheater in de Vrijhof op de UT campus haar deuren open om 19:00 uur, waarna het symposium van 19:30 tot 20:30 uur plaatsvindt. Meer informatie over de kosten zullen later volgen.

studium generale

Studium Generale UT presenteert interessante gesprekken, interviews en meer over allerlei onderwerpen, niet per se gerelateerdaan het werk van Universiteit Twente. Gesprekken over filosoof Immanuel Kant, de Bitcoin, en de geschiedenis van caberet worden allemaal tentoon gesteld. Studium Generale heeft nu Connecting Hands uitgenodigd om haar te helpen met het volgende evenement: De wilskracht van mensen in Aleppo, Syrië. Wij zijn enorm trots om het Studium Generale team te help en nodig jullie allen uit om ons aldaar te zien!

Opgave

Meer informatie over opgeven zal snel volgen.