EN | NL
EN | NL
Home » Over Ons » Samenwerken?

SAMENWERKEN MET CONNECTING HANDS AT THE UT?

Connecting Hands at the UT is op zoek naar partners uit Enschede en omgeving. Wij willen graag samenwerken met organisaties die al langer vluchtelingen helpen in Nederland, of bedrijven die een service willen verlenen in hun omgeving. Om de Connecting Hands gemeenschap en activisme te laten groeien, zoeken wij partners om een groter platform te creëren voor vluchtelingen en Nederlanders om in contact met elkaar te laten komen. 

In het verleden hebben wij al succesvol samengewerkt met lokale bedrijven als FC Twente, Kook & Co en IJsbaan Twente. Deze bedrijven waren niet alleen op zoek naar belichting van hun zaken, maar wilden graag een service verlenen aan haar omgeving en de samenleving. Connecting Hands at the UT werkt graag samen met bedrijven met deze instelling. 

Daarnaast is Connecting Hands at the UT gestart als commissie van de Student Union van de Universiteit Twente. Hierdoor kan zij erg gemakkelijk in contact komen met allerlei studentenverenigingen. Voorheen zijn er al vele activiteiten georganiseerd in samenwerking met studentenverenigingen, en hierdoor heeft Connecting Hands de kennis en ervaring om relaties op te bouwen met studenten.

Bent u geïnteresseerd in samenwerken met Connecting Hands at the UT? Vul dan het formulier in. U kunt een antwoord verwachten binnen een week. 

contact-bedrijven

Vragen met een * zijn verplicht.