EN | NL
EN | NL
Home » Deelnemen » Inschrijven

De inschrijvingen zijn op dit moment gesloten.

__________________________________________________________________________________________________

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden: als team of individueel.

ALS TEAM INSCHRIJVEN

Als je al een team hebt, dient alleen één van jullie – de teamcaptain – zich aan te melden via de knop “Inschrijven team”. De teamcaptain wordt in het inschrijfformulier gevraagd om de gegevens van alle teamleden in te vullen.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Als je nog geen team hebt, kun je je ook individueel inschrijven. De commissie zal de individuele inschrijvingen in teams indelen. Je wordt geïnformeerd zodra jouw team gevormd is.

Als je een team hebt dat nog niet compleet is (minder dan 6 personen), kunnen jullie je ook allemaal individueel inschrijven. Jullie team wordt dan aangevuld zodat jullie uiteindelijk een team van 8 personen vormen. Jullie kunnen in het inschrijfformulier aangeven met wie je graag in een team wilt. Zorg er wel voor dat de mensen met wie je een team wilt vormen zich allemaal inschrijven binnen één week vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven. Anders kunnen wij geen garantie geven dat jullie in hetzelfde team worden ingedeeld.

INSChrijfgeld

Om de inschrijving helemaal te voltooien dient het inschrijfgeld  aan het einde van de inschrijving per iDEAL of PayPal betaalt te worden. Na betaling, is de deelname definitief en kunnen jullie je niet meer uitschrijven.

EISEN TEAMS

Om eerlijke teams te garanderen hebben we een aantal eisen aan de teams:


Inschrijven kan helaas nog niet. Via Nieuws zullen we jullie op de hoogte te houden van de laatste updates en wanneer de inschrijvingen worden geopend.