Home » Nieuws » Create Tomorrow Organisatie 2019
21 december 2018
Create Tomorrow Organisatie 2019

Wij zijn zes enthousiaste studenten van de Universiteit Twente en afgelopen september zijn wij begonnen met de organisatie van de 8e editie van Create Tomorrow. Waar wij nu nog de organisatie met onze studie combineren, gaan wij vanaf het tweede semester full-time aan de slag om het evenement tot in de puntjes te regelen. Create Tomorrow is niet voor niets een compleet verzorgde dag!

Momenteel zijn wij vooral in contact met de bedrijven waarmee wij samenwerken. Dit zijn onder andere de bedrijven die een case zullen aanleveren en de bedrijven die als consultancies de studenten ondersteunen bij het uitwerken van de case. Naast onze bestuurstaken, hebben we ook veel leuke externe activiteiten. Zo hebben wij een re√ľnie met eerdere organisaties van Create Tomorrow, en zijn wij aanwezig bij het alumni-event van de universiteit.

Samen zullen wij er met veel plezier ervoor zorgen dat Create Tomorrow 2019 een succesvolle nieuwe editie zal worden!

Think today, Create Tomorrow

Lieke Dom

Bas Schilder

Laura Medendorp

Eline Luijken

Boudewijn Mol

Lotte Moormans

Op de hoogte blijven van Create Tomorrow? Volg dan onze social media. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact op via extern@createtomorrow.nl.