Home » Nieuws » Team Faciliteiten: deel 2
21 februari 2019
Team Faciliteiten: deel 2

Eline Luijken, Faciliteiten & ICT

Het faciliteitenteam wordt versterkt door Eline Luijken. Samen met Boudewijn zullen zij ervoor zorgen dat op 1 mei alles op rolletjes loopt. Daarnaast zorgt Eline voor de ICT, wat onder andere betekent dat ze de aanpassingen doet op deze site. Eline stelt zichzelf aan jullie voor!

'Hallootjes, ik ben Eline Luijken en ik werk mee aan het neerzetten van Create Tomorrow 2019. Momenteel ben ik een 5e jaars student en doe ik mijn laatste vakken voor de master Industrial Design Engineering. Binnen de studentenvereniging A.S.V. Taste en mijn studievereniging Daedalus ben ik actief geweest in verschillende commissies, maar ook via mijn bijbaantje bij het Studie Informatie Centrum aan de universiteit heb ik het een en ander kunnen bijdragen. Mijn laatste jaar hier in Enschede wil ik graag knallend afsluiten en voor mij kan dat niet beter dan met het organiseren van een super leuk evenement en een goede afterparty! Met veel enthousiasme ga ik er samen met de rest van de organisatie er voor zorgen dat het een onvergetelijk evenement wordt. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de logistiek en de ICT. Ik hoop dat ik jullie allemaal net zo enthousiast weet te maken over Create Tomorrow op 1 mei 2019, als dat ik ben!"