EN | NL
EN | NL
Huize De Dikke Balg
Enschede
€285
+ €0
Contact
1 / 7

Room

Area: 17m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 9

Facilities

closed area for bikes, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Wij zijn een gezellig gemengd huis met vijf mannen en vijf vrouwen waarvan één vrouw ons gaat verlaten. Daarom zoeken we een nieuwe huisgenoot.
Regelmatig ondernemen wij huisactiviteiten zoals een film avondje, feestje, zwemmen of wat drinken/feesten in de stad. Ook wordt er bijna elke dag wel samen gegeten. De huisgenoten bestaan uit veel verschillende karakters, zowel de rustige denker als de actieve gangmaker.

Het huis is vrijstaand, wat ideaal is voor feestjes! Verder zijn we van alle gemakken voorzien, twee badkamers, twee keukens(incl. vaatwasser) waarvan er één met eetkamer. Daarnaast hebben we een grote tuin die zeer geschikt is voor een zomerse bbq en een schuur. De supermarkt, Maccie, KFC en praxis liggen bijna in de achtertuin en vlak naast het huis hebben we een grote parkeerplaats met winkelwagentjes om hard mee te racen.

De stad en het Saxion zijn een kleine 10 minuten fietsen, de UT 20 minuten en een bushalte ligt vlak voor de deur. Om op de Oude Markt te komen hoef je alleen maar recht door te fietsen, dus midden in de nacht verdwalen zal je niet gebeuren.

De kamer is recentelijk opgeknapt dus ziet er strak uit en is van een eigen wasbak voorzien.
Kamer is in overleg eerder beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje waarin jij jezelf voorstelt en wellicht nodigen wij jou uit om kennis te maken!

About the room

No description available.

Address

Kuipersdijk 412a 7541WK Netherlands

Contact

Nienke van Leeuwe

n.i.vanleeuwe@student.utwente.nl

Social