EN | NL
EN | NL
Huize Chop - Hecht studentenhuis in het centrum
Enschede
€180
+ €80
Contact
1 / 5

Room

Area: 20m²
House type: Only males
Occupants: 4

Facilities

house with livingroom, room is furnished

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Wij zijn een mannenhuis met 5 bewoners, gevestigd in het hart van Enschede en we zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot!

Huize Chop is een van de oudste studentenhuizen gevestigd in hartje centrum van Enschede. We zijn een actief en hecht huis, waar vaak samen gegeten, gedronken en geouwehoerd wordt. Allemaal zijn we actief bij een studenten- of sportvereniging. Als SHE (huizenverband) huis hebben we om en nabij eens per maand een borrel met 11 andere huizen. Ook hebben we nog goed contact met alle oud bewoners, waar we eens per jaar naar het Westen voor gaan om met iedereen een borrel te doen.

Het huis is van alle gemakken voorzien: gerenoveerde woonkamer (april '19), nieuwe badkamer en keuken (september '16), dakterras, vaatwasser, wasmachine, droger, verder bestaat de mogelijkheid om door te verhuizen naar een ruimere kamer wanneer deze vrijkomt.

We zijn op zoek naar een aankomend- of eerstejaars student die zin heeft in een mooie studententijd. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan snel en wie weet ploppen we binnenkort samen een beugeltje bij ons op het dakterras!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Deze kamer bevat eigenlijk al het meubilair wat je nodig hebt voor een studentenkamer: een hoogslaper, een grote kledingkast met spiegeldeur, een bureau en een opbergkast. Je hoeft je dus bij ons geen zorgen te maken dat je de hele ikea moet leegkopen om op kamers te gaan!

Address

De Heurne 17a 7511GV Netherlands

Contact

Diederik Quak
0644378533
d.w.quak@student.utwente.nl

Social