EN | NL
EN | NL
Huize Twee9
Enschede
€275
+ €0
Contact
1 / 8

Room

Area: 10m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 5

Facilities

house with livingroom

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Kamer vrij in gezellig studentenhuis!
Hoi kamerzoeker,

Per 1 juli is er een plekje vrij in ons epische studentenhuis, aan de rand van het centrum. We wonen in Huize Twee9 met z´n zessen: 3 meiden en 3 jongens. Als huidige bewoners van ons nederige stulpje vormen we een gevarieerd gezelschap: van Saxion tot UT-student, van beunhaas tot dispuutganger, van feestende hockeyspeelster tot fanatiek schaatser. We eten elke avond samen en blijven vaak nog eens in onze woonkamer hangen voor een biertje/wijntje. Daarnaast chillen we in de zomer ook geregeld op ons (zelfgebouwde) dakterras, nu ook inclusief plantenbakken! ;) We hebben geen verplichtingen zoals vaste huisavonden, maar we zijn wel op zoek naar iemand die actief mee wil doen in ons huis.

De ligging van ons huis is ideaal: loopafstand naar station en stad, 3 min. fietsen naar het Saxion, 10 min. fietsen naar de UT. We hebben een ruime keuken (incl. vaatwasser!), zelfbeschilderde eettafel, chille woonkamer en maar liefst twee badkamers.

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Een van de jongens in huis gaat ons binnenkort verlaten, dus zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot! De kamer is per 1 juli beschikbaar, maar in overleg kan je al een paar weken eerder verhuizen. De kamer heeft ingebouwde kasten en is erg licht door een groot raam!

Wil jij onze nieuwe huisgenoot worden, op dit mooie plekje in Enschede? Laat dan een leuk bericht achter waarin je vertelt wie je bent en wie weet nodigen we je uit voor een hospiteergesprek!

Address

Deurningerstraat 13A 7514BC Netherlands

Contact

Berit Haitjema

b.m.haitjema@student.utwente.nl

Social