EN | NL
EN | NL
Huize Oktoknus
Enschede
€305
+ €45
Contact
1 / 4

Room

Area: 23m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 10

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink, room is furnished

About the house

Wij zijn een gemengd studentenhuis bestaande uit 5 heren en 5 damens. Gelegen op de Goolkatenweg, precies tussen Stad en Campus in. De ideale locatie met eengrote tuin om heerlijk in te chillen. We zijn een actief huis waarin altijd samen wordt gegeten en samen dingen worden ondernomen. Verder is iedereen actief binnen zijn eigen studenten leven.

About the room

Er komt een kamer vrij in Huize Oktoknus voor de periode van Augustus tot en met Januari. De kamer is groot en is gemeubileerd en dus van alle gemakken voorzien. Een bureau, kast, bank, bed en twee comfy fauteuils. Ook heeft de kamer een eigen wasbak.

Belangrijker dan de kamer zelf, is het super leuke huis met 10 huisgenoten. 5 Heren en 5 damens. Het huis ligt precies tussen de stad en de campus in. Beiden 7 minuten fietsen. We eten standaard samen en doen met z'n allen vet veel dingen. Sinterklaas en kerst beloofd ook weer wat te worden. Het huis heeft een hele grote tuin waar perfect kan worden gebarbecued en gedronken. We hebben een knusse woonkamer waar iedereen regelmatig te vinden is.

Lijkt jouw het leuk om in een gezellig, actief en energiek huis te wonen? Ben je liever samen met je huisgenoten, dan alleen op je kamer? Stuur dan een berichtje.

Address

Goolkatenweg 138 7521BH Netherlands

Contact

Nico Kornegoor

n.kornegoor@student.utwente.nl

Social