EN | NL
EN | NL
Huize Q'vo
Enschede
€268
+ €0
Contact
1 / 5

Room

Area: 20m²
House type: Only males
Occupants: 4

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Huize Q’vo zoekt een nieuwe mannelijke huisgenoot!

Wij zijn een actief studentenhuis bewoond door 4 mannen. Naast dat we allemaal studeren aan de UT zijn we ook allemaal lid van een studenten vereniging en proberen zo het meest uit onze studenten tijd te halen. We zijn een hecht huis en we proberen bijna elke dag met z’n allen te eten en gaan we regelmatig samen sporten. Daarnaast hebben we elk jaar een huisdiner waarvoor alle oud bewoners terug komen en proberen we af en toe een lijpe activiteit met het huis te plannen.

Huize Q’vo ligt aan de Heurne 45a. Ons huis is een bovenwoning op de eerste en tweede verdieping boven een winkel (de Bertus Workel). Het ligt op kruipafstand van de oude markt, De Jumbo is praktisch onze buurman, de UT is maar 15 minuten fietsen en het Saxion zelfs maar 5 minuten. Het huis bestaat uit 4 ruime kamers met 1 badkamer en is verder van alle gemakken voorzien; een dubbele koelkast, vaatwasser, wasmachine, droger, dakterras en een woonkamer die kan worden omgebouwd tot een thuisbioscoop met onze full HD beamer.

Dus wil jij ook het meeste uit je studententijd halen en in een mooi en gezellig huis wonen stuur ons dan zo snel mogelijk een berichtje en hopelijk zien we je binnenkort!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Kamer is ongeveer 20m2 groot met een tapijtvloer. Heeft twee grote ramen aan straatkant en een ingebouwde hoogslaper (is eventueel makkelijk te verwijderen).
Aan een zijde zitten twee grote inbouwkasten met plankjes en onder de hoogslaper een hanggedeelte voor kleding.

Address

De Heurne 45a 7511 GZ Netherlands

Contact

Jarah Kessler
0683113244
jarah@live.nl

Social