EN | NL
EN | NL
Batjas
Enschede
€290
+ €0
Contact
1 / 6

Room

Area: 20m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 14

Facilities

house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Beste kamerzoeker,

aangezien een van onze lieve dames de Batjas binnenkort zal verlaten zijn wij per september opzoek naar een nieuwe gezellige huisgenote (vrouw).

Ons studentenhuis bestaat uit drie verdiepingen met elk een woonkamer, keuken, 2 toiletten, douche en washok, welke gedeeld worden met 4 of 5 mensen. Ook hebben we een chill dakterras waar 's zomers vaak gebarbecued wordt en 2 balkonnetjes voor extra BBQ/frituurruimte.

In totaal zijn we met 14 huisgenoten, waarvan 7 mannen en 7 vrouwen, HBO of WO, verenigingen, sportievelingen; alles is aanwezig. Het huis ligt op 5 min afstand van het Saxion, 15 min van de UT en we gaan meestal lopend naar de stad.

We zijn een actief maar vrijblijvend huis, doen veel activiteiten samen zoals dagelijks eten, stappen, pubquizzen, BBQ'en, het Sinterkerstdiner en ons grootse jaarlijkse huisfeest. Daarnaast doen we altijd met een groep mee aan de Enschede marathon, gaan we 's zomers naar Grolsch Summer Sounds en houden we meer (on)geplande feestjes.

Dus houd je van deze gezelligheid en zie je jezelf wel zitten in het mooiste huis van Enschede, stuur dan vooral een berichtje met wat info over jezelf en wellicht nodigen we je uit voor een hospiteeravond.

Groetjes!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer is 20 m2, heeft een wasbak en wordt ongestoffeerd opgeleverd.

Address

Batjanstraat 6 7512EX Netherlands

Contact

Laura van der Werf

l.a.vanderwerf@student.utwente.nl

Social