EN | NL
EN | NL
Huize 'Lo Patio
Campus
€310
+ €5
Contact
1 / 7

Room

Area: 14m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 12

Facilities

house with livingroom, room with sink, room is furnished

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hallo kamerzoeker!

In ons leuke actieve, gemend huis wonen 2 vrouwen en 10 mannen. Aangezien een van onze huisgenoten voor een half jaar in het buitenland gaat studeren (17-08-2019 t/m 15-01-2020), zoeken wij een nieuwe tijdelijke huisgenoot! We willen iemand die graag samen eet, mee chillt in de woonkamer en op de patio, zijn/haar klusjes doet (niet veel) en gezellig is, maar ook haar/zijn studie serieus neemt. Onze huisgenoten zijn actief in besturen en commissies bij allerlei sportverenigingen, zoals Euros, Vakgericht, BuitenWesten, Kronos en MotorSportGroep en studieverenigingen zoals Daedalus en Alembic.

Zeker 4 dagen per week wordt er gezamenlijk gegeten, vaak met 8+ mensen. Hartstikke gezellig dus. Ook in de weekenden zijn er vaak nog wel een paar aanwezig om je maaltijd mee te delen. Voor het verdelen van kookbeurten en uitgaven gebruiken we Eetlijst.

Meestal is er wel iemand met wie je in de woonkamer kunt chillen, films, tv kijken of muziek luisteren, maar als je moet studeren is daar begrip voor. We hebben ook af en toe een huisuitje waarbij we iedere keer iets anders doen.

Zoals onze huisnaam al verklapt hebben we een binnenplein, waaromheen de kamers liggen. Uit jouw kamerdeur, naast je megaraam, stap je dus zo de buitenlucht in. Met mooi weer kun je heerlijk chillen, vuurtjes bouwen en BBQ-en op de patio.

Lijk het je leuk om bij ons te komen wonen, stuur een berichtje waarin je wat meer over jezelf verteld en waarom je het leuk lijkt om bij ons te komen wonen!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer die verhuurd wordt, is 14 m2 en heeft een eigen wastafel. Je wc en douche deel je met 2 huisgenoten, met wie je ook de schoonmaak daarvan deelt. Voor de woonkamer deel je de schoonmaak met 12 mensen, dus hoef je niet veel te doen. Het meubilair blijft waarschijnlijk deels staan, maar dat gaat uiteraard in overleg. De kamer is van 17-08-2019 t/m 15-01-2020 beschikbaar.

Lijk het je leuk om bij ons te komen wonen, stuur een berichtje waarin je wat meer over jezelf verteld en waarom je het leuk lijkt om bij ons te komen wonen!

Address

Matenweg 32-108 7522LK Netherlands

Contact

Thomas Goudsblom
0623276426
t.g.j.goudsblom@student.utwente.nl

Social