EN | NL
EN | NL
Huize Pauperzicht
Enschede
€0
+ €0
Contact
1 / 5

Room

Area: 13m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 9

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink, room is furnished

About the house

No description available.

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Huize Pauperzicht zoekt huisgenoot(je) !

Wij zijn opzoek naar een tijdelijke huisgenoot (m/v). We wonen nu met 5 mannen en 4 vrouwen in het centrum van Enschede, met de Oude Markt op nog geen 5 minuten. Verdeeld over Saxion en de UT, van eerstejaars tot master.

Als actief huis zorgen we er allemaal voor dat onze studententijd goed benut wordt. Iedereen is wel lid van een studie/studentenvereniging, sportvereniging of dispuut. Eten doen we zoveel mogelijk samen en eens in de zoveel tijd organiseren we een huisavond of activiteit. Denk hierbij aan een avond met genoeg drank, voer, foute muziek, dansen in onze (super dansbare) erker in de woonkamer en een goede afsluiter in 't Gat ("Ah, kom op... nog 1 biertje dan!"). Daarnaast worden er ook avonden op een rustigere manier gevuld met het kijken van series/tv-programma's of we doen een spelletje . Niets moet, veel mag hier!

Naast onze woonkamer beschikken we ook over een ruime keuken, bijkeuken, 2 wc's, 2 douches, een eigen schuurtje voor je fiets en een groot dakterras waar we in de zomer de dagen doorbrengen en graag samen BBQ'en. Heb jij zin om ook zulke avonden te beleven samen met ons? Stuur dan een berichtje!

De beschikbare kamer is ongeveer 13m2 met een inbouwkast en een wastafel met spiegel. De kamer is beschikbaar vanaf augustus t/m januari en blijft deels gemeubileerd achter. Eventueel zou een deel van februari ook nog kunnen worden overlegd. De huur bedraagt €250,- inclusief g/w/l per maand.

Groetjes de bewoners van Huize Pauperzicht

Address

Oldenzaalsestraat 99B 7511DZ Netherlands

Contact

Dennis Bos
0634503351
d.bos@student.utwente.nl

Social