EN | NL
EN | NL
Studentenhuis Fortes
Enschede
€249
+ €0
Contact
1 / 3

Room

Area: 20m²
House type: Only males
Occupants: 5

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Studentenhuis Fortes is op zoek naar een scholier die niet kan wachten om aan, waarschijnlijk, het mooiste hoofdstuk uit zijn leven te beginnen, zijn studententijd! Wij zoeken dus iemand die het actieve studentenleven niet schuwt en het gezellig vindt om een biertje te drinken met huisgenoten aan onze unieke bar. Wij zijn zelf ook erg actief in het studentenleven in de vorm van besturen en commissies binnen verschillende verenigingen in Enschede. Naast al het activisme en alle gezelligheid die het studentenleven te bieden heeft, vinden wij het ook erg belangrijk dat iemand zijn studie niet verwaarloost, aangezien dat uiteindelijk toch wel de reden is waarom je naar de UT bent gekomen.

Verder bieden wij ook nog vier fantastische huisgenoten die samen vaak dingen ondernemen, een fatsoenlijke kamer met eigen wasbak, een racewaardige huisauto, een zeer grote woonkamer inclusief bar en tap waar geregeld mooie verhalen voor het nageslacht ontstaan en een dakterras om te genieten van de zon als het Nederlandse weer dit toelaat. Ook zijn moderne gemakken zoals een beamer en een vaatwasser aanwezig. Naast deze praktische zaken op ons studentenhuis, hebben we ook een ideale ligging. Met maar vijf minuten fietsen ligt de binnenstad van Enschede op kruipafstand terwijl de afstand naar de UT slechts 15 minuten bedraagt!

Mocht je na het lezen van dit verhaal nou denken, dit is het ideale studentenhuis om mijn studententijd door te brengen, stuur dan meteen een mail!

Hopelijk tot snel!

About the room

No description available.

Address

Janninksweg 96 7513DM Netherlands

Contact

Rob van Zee

r.vanzee@student.utwente.nl

Social