EN | NL
EN | NL
Huize Phenix
Enschede
€279
+ €65
Contact
1 / 8

Room

Area: 12m²
House type: Only females
Occupants: 5

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hi! Ben jij een leuke vrouw die aankomend jaar in Enschede gaat studeren? Sta jij te popelen om jouw studententijd goed te beginnen? Dan is Huize Phenix naar jou opzoek! Wij zoeken namelijk vanaf juli een nieuwe huisgenoot.

Huize Phenix bestaat uit 5 meiden en is hecht en actief huis dat veel met elkaar doet. We zijn allemaal actief bij een studentenvereniging en/of sportvereniging, waardoor iedereen haar eigen clubjes heeft. In ons gezellige vrouwenhuis wordt er doordeweeks vaak samen gegeten, zodat we veel van elkaar meekrijgen en van elkaar op de hoogte blijven. Als je thuiskomt van de uni is er altijd wel iemand die al in de woonkamer zit te chillen. Ook doen we een hoop andere dingen samen, zoals huisuitjes, netflixsessies en organiseren we jaarlijks een datediner.

Huize Phenix ligt super dichtbij de Oude Markt, waar het studentenleven in Enschede zich afspeelt, en is ook op prima fietsafstand naar de uni. Het grote voordeel aan ons huis is dat we een lekker grote woonkamer, een eigen bar, een mooie open keuken en een grote tuin delen! De kamer die vrijkomt beschikt over een eigen wasbak.

Lijkt het jou leuk om in ons mooie huis te komen wonen? Stuur een leuke berichtje die jou beschrijft naar afien.ploeg2@gmail.com en wie weet nodigen wij jou uit om een keer langs te komen!

About the room

No description available.

Address

Delistraat 57 7512 BL Netherlands

Contact

Afien Ploeg
0683142022
afien.ploeg2@gmail.com

Social