Contact

More Than A Degree is een initiatief van de Student Union welke valt onder de bestuursportefeuille Academische Vorming. Op dit moment werken er in totaal vier mensen vast aan de More Than A Degree campagne en vallen er meerdere commissies onder het initiatief. Voor algemene vragen kunt u het best contact opnemen met de portefeuillehouder hemzelf via T.l.j.elfrink@union.utwente.nl.

Tijmen Elfrink

Functie: Portefeuillehouder Academische Vorming

E-mail: t.l.j.elfrink@union.utwente.nl

Bestuursjaar: Februari 2017 - Februari 2018

Tijmen is dit jaar portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs en zit in de master van Technische Geneeskunde. Hij is actief geweest binnen zijn studievereniging, dispuut en heeft veel ervaring opgedaan binnen het Experimental Centre for Technical Medicine. Als hoofd van het team academische vorming zorgt hij ervoor dat het strategische overzicht gewaarborgd blijft en dat het team aanstuurt op een actiever Enschede.


Margreet Morsink

Functie: Medewerker Academische Vorming

Actief geweest bij: Paradoks, Student Union, Bedrijvendagen

E-mail: m.morsink@union.utwente.nl

Medewerkers sinds: Juni 2017

Margreet studeert Biomedische Technologie. Zij is actief geweest op verschillende niveau’s binnen de UT, maar heeft met name veel affiniteit met het organiseren van evenementen. Ze vindt het ook belangrijk dat elke student ten minste een keer in aanraking moet komen met het actieve studentleven van Enschede. 


Constantijn Rip

Functie: Medewerker Academische Vorming

Actief geweest bij: Alembic, Overleg Studieverenigingen, UCO

E-mail: c.h.rip@union.utwente.nl

Medewerker sinds: Maart 2016

Constantijn studeert Scheikundige Technologie. Hij is actief geweest op verscheidende niveaus binnen de UT voordat hij bij de SU ging werken. Als rode draad door zijn activisme carrière heen gewoven zit het onderwijs, hij is hier erg gepassioneerd over en heeft hier draagt graag zijn steentje bij aan beter onderwijs.