Home » Over ons » commissies

Commissies

Onder More Than A Degree vallen verschillende commissies welke op verschillende manieren studenten buiten hun studie helpen. 

Voorselectie commissie

De voorselectie commissie heeft als taak de aanvragen voor activisme erkenningen door te nemen en daar een advies over te schrijven, dit betekent in de praktijk dat de commissie binnengekomen verslagen leest en beoordeelt.  

Beoordelingscommissie

De beoordelingscommissie geeft een definitief oordeel over de doorgestuurde activisme erkenning verslagen vanuit de voorselectie commissie. 

Afternoon Sessions

De Student Union Afternoon Sessions zijn korte trainingen gefocust op persoonlijke ontwikkeling. De trainingen worden elk kwartiel gegeven binnen één bepaald thema. 

Activisme markt commissie

De activisme markt is een jaarlijks terugkomend evenement waarop de bij de Student Union aangesloten verenigingen zichzelf kunnen promoten. Het doel van de markt is om studenten die misschien een bestuur of een grotere commissie willen gaan doen te helpen bij het zoeken van een passende vereniging, stichting of commissie. Omdat niet alle verenigingen leden hebben waartussen ze bestuurders kunnen zoeken kan de markt ze helpen bij het bereiken van een breder publiek.