NL | EN
Home » Over ons » Over de SU

Over de Student Union

More Than A Degree valt als initiatief onder de Student Union, dit betekent dat de persoon verantwoordelijk voor More Than A Degree altijd de huidige portefeuillehouder Academische Vorming is. De Student Union is een non-profit organisatie die zich voor jou inzet om jouw studententijd helemaal fantastisch te maken! Wij geloven dat je studententijd meer is dan alleen studeren. Daarom proberen we er van alles aan te doen om deze zo onvergetelijk, leerzaam en voordelig mogelijk te maken. Je kunt de Student Union daarom zien als de belangenbehartiger van studenten en verenigingen.

Wat de Universiteit Twente zo uniek maakt, is dat vrijwel iedere student actief is bij een vereniging. Niet alleen als deelnemer van activiteiten, maar ook als organisator van deze activiteiten. Door de inzet van al deze actieve studenten en de mogelijkheden die de universiteit biedt, is het studentenleven van Enschede zo bruisend als ze is.

Meer informatie over de Student Union is te vinden op onze website.