Home » Ik ben student » Activisme Erkenningen

Activisme Erkenning

Als bestuurder heb jij ontzettend veel voor de studentengemeenschap betekent. Het is niet alleen belangrijk dat je daarvoor een financiële compensatie krijgt, maar ook dat je erkenning krijgt voor je werk. Daarom is het mogelijk om een activisme-erkenning aan te vragen. Bij je afstuderen, zal deze in de vorm van een certificaat worden toegevoegd aan je diploma. Zo kan jij bij je toekomstige werkgever aantonen dat jij je minimaal 40 weken lang hebt ingezet voor een studentenorganisatie.

Je certificaat wordt uitgegeven door het bestuur van de Universiteit Twente: het College van Bestuur. De beoordelingscommissie bestaat uit Thom Palstra (Rector Magnificus), Mark Weirath (Hoofd Culture & Events), Deirdre Brandwagt (Studieadviseur Technische Geneeskunde) en de portefeuille houder Academische Vorming & Onderwijs van de Student Union.

Voorwaarden

Procedure en richtlijnen

Wanneer je voldoet aan deze voorwaarden, heb je de mogelijkheid om een activisme-erkenning aan te vragen. Meer informatie over de procedure en de richtlijnen is te vinden op de algemene website van de Student Union.

Bijna afgestudeerd?

En dan is het zover! Je hebt je Bachelor – of Masterdiploma (bijna) op zak. Wanneer je activisme-erkenning is goedgekeurd, kan je ons een mailtje sturen. Dan zorgen wij ervoor dat jij straks trots eigenaar bent van je certificaat!