Home » nieuws-en-blogs » Niek stelt zich voor!
18 oktober 2016
Niek stelt zich voor!

Als nieuwe bestuurder van de Student Union is het nu mijn beurt om mijzelf aan jou voor te stellen. Ik ben Niek ten Brinke en dit jaar mag ik de prachtige portefeuilles Financiën, Accommodatie en Bedrijfsmanagement beheren. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de geldstromen van de Student Union en de vier Uniongebouwen: de Bastille, Pakkerij, Watersportcomplex en de Wallstreet. Ook ben ik verantwoordelijk voor de Unionshop.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik uit het prachtige Doetinchem vertrokken naar het mooie Enschede. Een studie kiezen was voor mij geen probleem. De keuze voor beton, staal en gele bouwhelmen stond namelijk al jaren vast: Civiele Techniek. Toen ik op de UT aankwam, duurde het niet lang voordat ik aan mijn eerste commissie begon. En na deze commissie volgden er meer. Zo heb ik afgelopen jaar het symposium van studievereniging ConcepT georganiseerd. Omdat ik commissiewerk zo leuk en leerzaam vond, zette ik de volgende stap: bestuur bij de Student Union. Hier kan ik écht iets betekenen voor de studenten op de UT.

Verder doe ik naast studeren en commissies vele andere activiteiten. Zo tennis ik bij T.C. Ludica en chill ik vaak met mijn huisgenoten. Daarnaast ben ik sinds een paar weken ook trots lid bij AEGEE, waarmee mijn studentenleven helemaal compleet is!

Voor komend jaar heb ik al een flinke lijst met ambities gemaakt. Zo wil ik de Bastille, hét studentengebouw op de campus, een flinke impuls geven. Zo willen we onder andere het Atrium en de Unionshop te verbouwen. Ik hoop die plannen in mijn bestuursjaar te kunnen realiseren en iets moois neer te kunnen zetten. Ik heb er zin in!