EN | NL
EN | NL
Home » nieuws-en-blogs » Introductieblog Tijmen
9 maart 2017
Introductieblog Tijmen

Als eerste van de twee nieuwe bestuurders schrijf ik nu mijn introductieblog. Mijn naam is Tijmen Elfrink en komend jaar ga ik me ontfermen over de portefeuilles Academische Vorming en Onderwijs.

Alweer vier jaar en een beetje geleden verhuisde ik van Apeldoorn naar het mooie Enschede en begon ik aan mijn bachelor Technische Geneeskunde. Ook al is het een tijdje terug en ben ik ondertussen master student Technische Geneeskunde, ik zal mijn Kick-In zal ik nooit vergeten. Het viel me tijdens mijn Kick-In meteen al op dat onze universiteit lekker no-nonsens is. Iedereen wordt gewaardeerd om wat hij doet of denkt, voor velen een groot verschil met de middelbare school waar het hokjes denken hoogtijd viert. Tijdens de Kick-In zat ik in de doegroep van onafhankelijke gemengd dispuut Divide et Medica en uiteindelijk ben ik ook gevraagd voor dat dispuut. Het was in dit dispuut dat ik merkte dat optrekken met gelijkgestemden het beste in mensen naar boven kan halen. Nog nooit eerder was ik zo de diepte in gesprongen met vrienden, en het voelde geweldig. Dit is een van de redenen dat ik de cultuur van de UT zo geweldig vind, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden: sport, politiek, gezelligheid, disputen, jaarclubs en cultuur. Bijna elke student weet zo zijn plekje te vinden en het meeste uit zijn studententijd te halen.

Nu Annelotte het stokje officieel aan mij heeft doorgegeven is het aan mij de taak om een deel van dit bruisende studenten leven in ere te houden. Enschede is de stad van de actieve en ondernemende student en ik kijk er nu al naar uit hoe ik mijn steentje bij kan dragen het komende jaar om dit ook zo te houden!