Home » nieuws-en-blogs » Op zoek naar een kamer?
8 augustus 2017
Op zoek naar een kamer?

Hee daar kamerzoeker!

Tof dat je de keuze gemaakt hebt om in Twente te komen studeren! Je hebt vast de meeste dingetjes al op een rij staan: Je hebt je diploma, je bent ingeschreven en hebt ergens je collegegeld aan de kant staan. Maar een van de belangrijkste onderdelen is nog niet gelukt: Een kamer vinden. Maar wees niet bang! Er zijn nog voldoende kansen om een prachtige verblijfplaats in Enschede te vinden.

Heb je al gekeken op onze kamersite? Hierop staan namelijk een groot aantal huizen die staan te springen om een nieuwe huisgenoot. Elk huis heeft daar aangegeven wat ze zoeken in een nieuwe bewoner en hoe je contact met ze op kan nemen. Helder en duidelijk, en nog eens gratis ook!

Op deze site kun je ook informatie vinden over wat je kan verwachten als je op bezoek gaat bij een huis, 'hospiteren'. Tips en tricks, rechten en plichten, en nog meer kun je hier allemaal vinden. Neem dus vooral een kijkje op de kamersite!

Daarnaast zou je kamers kunnen vinden op de websites van de studentenverenigingen. Daar kun je de meeste verenigingshuizen vinden en met ze in contact komen.

Stel dat het nou toch nog niet gelukt is om een kamer te vinden vóór de Kick-In, hoef je alsnog niet te vrezen. Tijdens de Kick-In leer je veel mensen kennen, die vast nog wel een beschikbare kamer weten. Slapen tijdens de Kick-In is ook geen probleem. De ouderejaars, die je begeleiden, weten sowieso een plek voor je te vinden. Of je kijkt bij de studentenverenigingen, die kunnen dat ook voor je regelen.

Moet goed komen dus! Succes en tot de Kick-In!