Home » nieuws-en-blogs » Het Atrium wordt verbouwd!
31 mei 2017
Het Atrium wordt verbouwd!

Het is zover: De plannen voor het nieuwe Atrium zijn onthuld! Voor aankomende Kick-In zal het Atrium een volledige metamorfose ondergaan, wat naast nieuwe werk- en ontmoetingsplaatsen ook een Subway met zich meebrengt.

De reden achter de verbouwing is dat we de Bastille nog beter als studentengebouw willen neerzetten. Het nieuwe Atrium zal daarin het verbindende onderdeel zijn. De Bastille wordt straks de centrale ontmoetingsplek voor alle studenten. Een plek waar je met elkaar kan werken, services en producten kunt vinden en je vragen over de UT kwijt kunt.

Verder hebben we voor Subway gekozen als cateraar in het nieuwe werkcafé. Dit omdat het een aansprekend, internationaal merk is en er over het algemeen veel vraag is naar hun heerlijke broodjes.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het Atrium niet meer te huren is. De ruimte is zo ingericht dat het vrij snel weer leeg te halen is en zo nog gebruikt kan worden voor evenementen.

Benieuwd naar hoe het er ongeveer uit gaat zien? Check dan de ontwerpen. Zoals je ziet wordt het erg open en groen, met vele mogelijkheden om te zitten en te werken.

Wil je op de hoogte blijven van de verbouwing? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten!