Home » Over ons » Bestuur » academische-vorming-onderwijs-tijmen-elfrink.rtd

Portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs

De Universiteit Twente wordt gekenmerkt door ontzettend veel verenigingen, commissies en andere activiteiten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door studenten die naast hun studie actief zijn. De Student Union maakt dit als overkoepelende organisatie allemaal mogelijk en heeft de portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs hiervoor verantwoordelijk gemaakt binnen het bestuur van de Student Union.

Als portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs is Tijmen verantwoordelijk voor alles wat studenten buiten het onderwijs leren. Aan de ene kant gaat het daarbij om studenten de mogelijkheden te bieden naast hun studie actief zijn. Hij probeert dit op allerlei manieren te stimuleren, bijvoorbeeld door het uitreiken van de More Than a Degree Awards. Aan de andere kant biedt hij voor (actieve) studenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen naast hun studie. De verschillende trainingen en het 'Board Improvement Program' voor besturen zijn daardoor voorbeelden van projecten waaraan hij werkt.

Over Tijmen Elfrink

Studie: Technische Geneeskunde
Actief geweest bij: Paradoks, Divide et Medica, Experimental Centre for Technical Medicine
Komt uit: Apeldoorn
E-mail: t.l.j.elfrink[at]utwente.nl

Ik ben Tijmen Elfrink en zal het komende jaar portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs zijn! Ik zit in mijn master Technische Geneeskunde, die ik nu voor een jaartje op pauze heb gezet om te besturen.

Tijdens de Kick-In zat ik in een doegroep van het onafhankelijke dispuut Divide et Medica en ik was later dat jaar ook gevraagd lid te worden. Bij Paradoks ben ik heel lang lid geweest van de ACTIE, de activiteitencommissie.

Ik ga mij op een aantal punten focussen dit jaar. Allereerst wil ik het aanbod voor de student op gebied van Academische Vorming, of het nou persoonlijk of professioneel is, groter maken. Daarnaast wil ik er ook voor zorgen dat dit punt nog zichtbaarder wordt voor iedere student.