Home » Over ons » Vacatures

Kom werken bij de Student Union!

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten met een passie voor het studentenleven op de campus en in de stad Enschede. Ben jij een betrokken student en wil jij samen met ons ervoor zorgen dat elke student gave herinneringen overhoudt aan zijn of haar studentenleven? Dan ben je bij ons op de goede plek!

We zijn een informele, gezellige maar ook ambitieuze organisatie. Je komt te werken op ons kantoor in de Bastille, waar allerlei studenten gedurende dag in en uit lopen. Naast hard werken, organiseren we regelmatig leuke teambuildingsactiviteiten. Onze maandelijkse Student Union Community borrel is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast vinden we het erg leuk als je in je lunchpauze met ons mee komt lunchen. En als klap op de vuurpijl krijg jij ook nog eens zo'n mooi Student Union vest aangemeten.

Medewerker Internationalisering

Wat ga je doen?

Als medewerker Internationalisering houd jij je bezig met het ondersteunen van het internationaliseringsproces en het stimuleren van integratie op de UT. Dit kan zijn doordat je ondersteuning biedt aan de wereldverenigingen of verenigingen die internationaler willen worden. Anderzijds werk je aan initiatieven of informatievoorziening die integratie stimuleren of de student-ervaring van internationale studenten verbetert. Ten slotte zal je toezicht houden op het dagelijks functioneren van één van de internationaliseringscommissies (Buddy, Global Lounge, Connecting Hands, UT-MUN). Het is gevarieerd werk waarin er ruimte bestaat voor het aangeven van je eigen voorkeuren. Dit alles doe je in 4 uur per week, die flexibel in te delen zijn.

Wat verwachten wij?

Waar kom je terecht?

Je komt bij de Student Union te werken in een hecht team, waarbij er serieus wordt geluisterd naar jouw ideeën (zowel binnen als buiten je functie), maar waarin gezelligheid minstens zo belangrijk is. Binnen de Student Union kom je te werken in het, op het moment tweekoppige, Internationaliseringsteam. Het team wordt aangestuurd door de portefeuillehouder Internationalisering & Communicatie, waarmee je nauw zal samenwerken.

Al met al is het een baan waarin je jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelt door het uitvoeren van uitdagende taken en door samenwerken in een gezellig maar kritisch team.

Uiteraard ontvang je een passend uurloon, dat wordt uitbetaald via UT-Flex.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en is deze bijbaan jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen via j.h.tennapel@utwente.nl.  Sollicitaties kunnen - voorzien van motivatie en CV - vóór 9 juni 2017 worden toegestuurd naar j.h.tennapel@utwente.nl