Home » Over ons » Vacatures

Kom werken bij de Student Union!

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten met een passie voor het studentenleven op de campus en in de stad Enschede. Ben jij een betrokken student en wil jij samen met ons ervoor zorgen dat elke student gave herinneringen overhoudt aan zijn of haar studentenleven? Dan ben je bij ons op de goede plek!

We zijn een informele, gezellige maar ook ambitieuze organisatie. Je komt te werken op ons kantoor in de Bastille, waar allerlei studenten gedurende dag in en uit lopen. Naast hard werken, organiseren we regelmatig leuke teambuildingsactiviteiten. Onze maandelijkse Student Union Community borrel is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast vinden we het erg leuk als je in je lunchpauze met ons mee komt lunchen. En als klap op de vuurpijl krijg jij ook nog eens zo'n mooi Student Union vest aangemeten.

Medewerker UnionCard

Wat houdt het werk in?

Als medewerker Unioncard ben je de spil in communicatie tussen de SU en sport- en cultuurverenigingen. Je bent verantwoordelijk voor het softwareprogramma van de UnionCard, genaamd DMS. Dit systeem houdt bij hoeveel UnionCards en CampusCards er zijn verkocht voor welke doeleinden en functioneert tevens ook als de ledenadministratie van onze sport- en cultuurverenigingen.

De verantwoordelijkheden bestaan uit vier onderdelen:

1. Het beheren van de mailbox support@unioncard.nl, waarnaar alle verenigingen hun vragen sturen over het systeem.
  2. Het doen van controle en ledentellingen, waarbij je controleert of iedereen een UnionCard heeft aangeschaft en wat de ledenaantallen van de verenigingen zijn.
  3. De FAQ-sectie van de www.unioncard.nl website beheren.
  4. Het geven van een DMS-masterclass bij aanvang van het collegejaar, waardoor de bestuurders weten hoe zij het DMS systeem moeten gebruiken.

Daarnaast werk je aan de verdere ontwikkeling van DMS, door nauw contact te houden met de leveranciers van de ICT-producten om zo snel en efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat te komen.  Het is hierbij belangrijk dat je goed contact onderhoudt met de verenigingen, het sportcentrum en vrijhof cultuurcentrum. Dit alles realiseer je in zo’n 4 tot 8 uur per week.

Wat verwachten wij?

Waar kom je terecht?
Je zult nauw samenwerken met de portefeuillehouder Sport & Cultuur. Daarbij kom je terecht in een hecht team, waarin er serieus wordt geluisterd naar jouw ideeën (zowel binnen als buiten je functie), maar waarin gezelligheid minstens zo belangrijk is. We verwachten dat je vanaf je aanstelling voor minstens een jaar beschikbaar bent. In principe is de aanstelling vanaf 1 mei 2017. Uiteraard ontvang je een passend uurloon, dat wordt uitbetaald via UT-Flex.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en is deze bijbaan jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen via n.leijnse@utwente.nl.  Sollicitaties kunnen - voorzien van korte motivatie en CV - vóór 31 maart 2017 worden toegestuurd naar n.leijnse@utwente.nl