EN | NL
EN | NL
Home » Over ons » Vacatures

Kom werken bij de Student Union!

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten met een passie voor het studentenleven op de campus en in de stad Enschede. Ben jij een betrokken student en wil jij samen met ons ervoor zorgen dat elke student gave herinneringen overhoudt aan zijn of haar studentenleven? Dan ben je bij ons op de goede plek! 

We zijn een informele, gezellige maar ook ambitieuze organisatie. Je komt te werken op ons kantoor in de Bastille, waar allerlei studenten gedurende dag in en uit lopen. Naast hard werken, organiseren we regelmatig leuke teambuildingsactiviteiten. Onze maandelijkse Student Union Community borrel is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast vinden we het erg leuk als je in je lunchpauze met ons mee komt lunchen. En als klap op de vuurpijl krijg jij ook nog eens zo'n mooi Student Union vest aangemeten.

Voorselectiecommissie (VSC) Activisme Erkenning

Vanuit de voorselectiecommissie (VSC) voor de Activisme Erkenning zijn wij op zoek naar nieuwe mensen!

Wil jij een zakcentje bijverdienen en heb jij affiniteit (of voldoende kennis) van het Enschede studentenleven? Kun jij goed werken, zowel in groepsverband als autonoom? Heb jij een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal? Heb jij een goed reflectief vermogen en een kritische blik? Dan is dit bijbaantje wellicht iets voor jou! 

Wat houdt het in?

(Oud-) Bestuurders kunnen bij de Student Union een Activisme Erkenning aanvragen. Hiervoor dienen zij een reflecterend verslag te schrijven dat kritisch terugblikt op hun eigen handelen tijdens het bestuursjaar. 

Als voorselectiecommissie zorgen wij ervoor, in samenwerking met de bestuurder, dat het verslag op een goed niveau komt. Tevens proberen wij de bestuurder te ondersteunen tijdens het reflectieproces door middel van (kritische) feedback te verschaffen op het aangeleverde verslag. 

Tijdsdruk en betaling

Als lid van de VSC heb je geen vaste uren per week of maand, de werkdruk is afhankelijk van het aantal activisme erkenning aanvragen. De piek van deze aanvragen ligt tussen oktober en december. In deze weken besteed je ongeveer 2 tot 10 uur per week aan de VSC. Uiteraard ontvang je een passend uurloon, dat wordt uitbetaald via UT-Flex.

Solliciteren

Interesse? Mail dan naar activisme-erkenning@union.utwente.nl