Home » Over ons » Vacatures » afternoon-sessions.rtd

Student Union Afternoon Sessions Commissie

Wat houdt de commissie in?

De Student Union ontwikkeld een nieuw concept: Student Union Afternoon Sessions. Deze sessies richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van studenten, zodat studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken. De Student Union Afternoon Sessions Commissie (SUAS Commissie in het kort) zal zich concentreren op de ontwikkeling van relevante trainingen samen met ervaren trainers. We zijn op zoek naar 5 enthousiaste leden, die het hele jaar ongeveer 3 uur per week beschikbaar zijn.

"Deel uitmaken van een commissie van de SU betekent dat je deel bent van de SU community, inclusief alle voordelen die hierbij horen."

Wat kan er geleerd worden van deze commissie?

Onder leiding van een professional personal trainer leer je hoe je een uitdagende workshop kan creëren en kan geven. Jij als een commissielid hebt creatieve vrijheid binnen de grenzen van het concept.

Wat wordt er gevraagd van potentiele leden?

Interesse?

Stuur een mail naar Tijmen: t.l.j.elfrink@utwente.nl. Voeg je CV en een motivatiebrief bij deze mail. De deadline is in half oktober.