Home » Over ons » Vacatures » connecting-hands.rtd

Connecting hands

Wat houdt de commissie in?

De commissie focust zich op het verstrekken van een platform voor multiculturele uitwisseling, waarin we evenementen organiseren voor vluchtelingen en studenten. Afgelopen jaar zijn er bijvoorbeeld activiteiten als schaatsen, een barbecue, een campustour, een bezoek aan een asielzoekerscentrum en verschillende colleges georganiseerd. Op deze manier kunnen we beide groepen met elkaar in contact brengen, van elkaar leren en plezier hebben met elkaar. We zijn op zoek naar 12 leden, die gemiddeld 2 uur per week beschikbaar zijn.

Wat kan er geleerd worden van deze commissie?

In contact komen met en leren van mensen met een andere achtergrond. Verder werk je aan sociale en organisatorische vaardigheden.

Wat wordt er gevraagd van potentiele leden?

Je hebt interesse in het samenwerken met vluchtelingen en studenten, je vindt het leuk om activiteiten te organiseren waarbij vluchtelingen en studenten zich vermaken. Tenslotte vindt je het leuk om mensen te leren kennen met verschillende achtergronden.

Interesse?

Stuur dan een mail naar Femke: f.j.degooijer@utwente.nl. Voeg hier een motivatiebrief bij, waarin je jezelf voorstelt. De deadline wordt nog bekend gemaakt. Houd de evenementenkalender in de gaten, er komt binnenkort een interesselunch aan.