EN | NL
EN | NL
Home » Over ons » Vacatures » dms.rtd

Projectmedewerker DMS

De Student Union is op zoek naar een projectmedewerker, een communicator met een ICT-inslag. Je gaat je onder andere bezighouden met de lijnen tussen het Sportcentrum, de sport- en cultuurverenigingen en de Student Union. Je werkt aan de verdere ontwikkeling van DMS, het softwareprogramma van de UnionCard.

Over de functie:

Als projectmedewerker ben je de zogenoemde ‘spin in het web’. Je bent de centrale gesprekspartner en handelt proactief. Daarnaast stuur je de leveranciers van de ICT-producten aan om zo snel en efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Je ondersteunt en adviseert diverse commissies en projecten binnen de Student Union op het gebied van ICT. Je houdt zowel de Student Union als andere betrokken partijen op de hoogte van vorderingen en mogelijkheden. Een veelzijdige functie, waarin je veel creativiteit kwijt kunt. Je voert taken uit in opdracht van de portefeuillehouder Sport & Cultuur en komt terecht in een team van projectmedewerkers, ICT-medewerkers en programmeurs. Met zowel de portefeuillehouder Sport & Cultuur als je collega’s werk je nauw samen en zal je dus veel contact hebben. Daarnaast ligt er de mogelijkheid je functie binnen de Student Union verder uit te bereiden.  

Wat verwachten wij?

Interesse?

Heb je zin in deze uitdagende klus? En ben je 8 uren per week beschikbaar? Neem dan contact op met Femke de Gooijer,  f.j.degooijer@utwente.nl. Hier kan je ook terecht voor eventuele vragen over deze vacature.