EN | NL
EN | NL
Home » Over ons » Vacatures » grafisch-vormgever.rtd

Grafisch vormgever

Als één van de grafisch vormgevers ben je in eerste plaats verantwoordelijk voor een professionele uitstraling van promotionele uitingen van de Student Union. Hiernaast maak je deel uit van Team Communicatie. Dit betekent dat je nauw betrokken wordt bij promotiecampagnes en communicatiestrategieën. Naast de SU uitingen die je vormgeeft, ontwerp jij ook promotiemateriaal voor commissies, evenementen en instanties die onder de SU vallen, zoals de UnionDeals of de Model United Nations. Hierbij kan het gaan om een flyer of een banner, maar ook om een complete huisstijl. Voorbeelden kun je hieronder vinden.

Wat houdt het werk in?

Als grafisch vormgever ben je er verantwoordelijk voor dat alle communicatie uitingen er verzorgd en herkenbaar uitzienAs graphic designer. Kortom:

Wat verwachten wij van jou?

Waar kom je terecht?

Als grafisch vormgever word je opgenomen in het hechte team van communicatiemedewerkers. We verwachten dat je vanaf je aanstelling voor minstens twee jaar beschikbaar bent en wekelijks rond de 6 uur kunt werken. In principe is de aanstelling vanaf 1 maart 2018. Uiteraard ontvang je een passend uurloon, dat wordt uitbetaald via UT-Flex.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en is deze bijbaan jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen met Sandra Nienhuis via s.a.nienhuis@utwente.nl. Sollicitaties kunnen -voorzien van korte motivatie en CV - vóór 1 februari worden toegestuurd naar s.a.nienhuis@utwente.nl. Het vormgeven aan een case is onderdeel van het sollicitatiegesprek.   

Voorbeelden