Home » Over ons » Vacatures » plato.rtd

Bestuur Plato

Wat houdt het werk in?

Een unieke kans om het eerste bestuur te worden van de businesskoepel van de Universiteit Twente. Na de koepels voor studie, sport, cultuur, gezelligheid en wereldverenigingen is het nu tijd voor een businesskoepel. Als businesskoepel behartig je de belangen van alle business gerelateerde verenigingen en stichtingen van de Universiteit Twente, waarbij je ze dichter bij elkaar brengt en duidelijke informatievoorziening aan studenten en bedrijven verschaft. De koepel heeft al 1 jaar gedraaid als pilot, waaruit onder andere een website en een beleidsplan is ontstaan. Er ligt al een fundament, dus je kunt gelijk aan de slag! We zijn op zoek naar 3 à 4 personen die zin hebben om zich in te zetten in een klein, maar leuk bestuur met veel mogelijkheden! Is Plato iets voor jou? Het kost ongeveer 4 uur per week.

WAT KAN ER GELEERD WORDEN?

Je krijgt de kans om een juridische rechtsvorm op te starten waarna je statutair deel zal uitmaken van het eerste bestuur van business koepel Plato. Je gaat bij partijen om tafel waar je normaal gesproken de kans niet voor hebt.

WAT WORDT ER GEVRAAGD VAN POTENTIËLE bestuurders?

Interesse?

Stuur een mailtje naar Plato: info@plato.utwente.nl. Voeg je CV en een korte motivatie mee.