Home » Over ons » Vacatures » sun.rtd

Student Union Network

Ben jij een student die in zijn vrije tijd speelt met eigen webprojecten? De Student Union is op zoek naar IT-enthousiasten voor de Student Union Netwerk (SUN) commissie. Samen met een gemotiveerde groep mensen zal je een uniek systeem ontwikkelen voor alle verenigingen van de Universiteit Twente. Een service die de Student Union verzorgt voor deze commissie is regelmatig support door een full service internet agency, waar je ervaring opdoet met het leren van senior professionals.

Wat houdt de commissie in?

De SUN-commissie ontwikkeld een applicatie voor alle Student Union geassocieerde verenigingen die alle archieven bijhoudt van de leden van deze verenigingen. Dit Student Union Netwerk is direct gelinkt aan OSIRIS en zal daarom alle verenigingen voorzien van geüpdatete informatie van haar leden. We zijn op zoek naar 3 extra leden, wat ons ledenaantal naar 8 zal brengen. De commissie zal je zo'n 4 uur per week kosten.

Wat ga jij doen?

Als deel van de SUN-crew kan je jouw IT-skills verder ontwikkelen in een unieke setting. Je hoeft geen ervaren programmeur te zijn, de SUN-commissie heeft toegang tot vele middelen om jou alles over programmering te leren. Je werkt aan de ontwikkeling van de applicatie in de richting waarin jij gefocust bent of je wil focussen. Op het moment is de basis van SUN al ontwikkeld, dus in aanvulling op het leren kennen van het huidige systeem, heb je de vrijheid om nieuwe kenmerken te creëren.

Op het moment hebben we een commissie met een diverse achtergrond (Creative Technology, Computer Science, Industrial Design, Applied Mathematics, Mechanical Engineering and Business & IT). De SUN-commissie is volledig verantwoord voor het ontwikkelen van SUN en zet haar eigen doelen.

Wat kan er geleerd worden van deze commissie?

Dit project biedt jouw ervaring met het werken van grote-schaal projecten met een groep ervaren programmeurs. Dit betekend dat je zal ontdekken wat het verschil is tussen zelf coderen, waar vaak geldt ‘het is goed als het werkt’ en codering op een semi-professional niveau waar de code altijd beoordeeld wordt door het team. Je leert ook wat de hosting van een dergelijk systeem inhoudt en het team denkt na over de legale aspecten van een systeem aangezien de SUN veel vertrouwelijke informatie verwerkt.

Wat wordt er gevraagd van potentiele leden?

Als je ervaring hebt met het programmeren met Django en AngularJS, heb je snel een voorsprong op de rest van het team. Desondanks leggen we de nadruk op het feit dat motivatie om programmeur skills te verbeteren belangrijker is dan al bekend zijn met deze programma’s. Wanneer je nog niet op het gevraagde programmering niveau bent, verwachten we dat je bereid bent veel tijd te spenderen aan het verbeteren van deze skills, zodat je op hetzelfde niveau komt als de rest van het team.

Interesse?

Stuur een motivatiebrief en je CV met relevante projecten en ervaringen naar Erik Kemp.