Home » Over ons » Vacatures » ut-challenge.rtd

UT Challenge

Wat is de UT Challenge en wat doet de commissie?

De UT Challenge is een UT breed traject waar iedere student aan kan deelnemen. Tijdens dit traject hebben studenten de mogelijkheid om innovatieve ideeën, prototypes en onderzoeken te realiseren, in co-creatie met coaches van partnerbedrijven, zoals ASML, Demcon, Thales, Nuon, EY en meer. De beste projecten mogen pitchen tijdens het spectaculaire finale event op 21 juni (onderdeel van de Entrepreneurial Day), waar mooie prijzen kunnen worden gewonnen. De eerste editie van de UT Challenge vond in 2017 plaats en was een groot succes. Dit jaar wordt de eerste stap gezet om studenten in de organisatie van dit evenement verantwoordelijkheden te geven.

De commissie zal onderdeel worden van een werkgroep. In deze werkgroep zitten belanghebbenden van verschillende organisaties waarmee samengewerkt dient te worden om ook de volgende editie tot een goed einde te brengen.

Waarom is de UT Challenge commissie gaaf?

Functies en verantwoordelijkheden

Binnen de commissie is ruimte voor de volgende functies (3-4):

1. Coördinator kandidaten werving - verantwoordelijk voor het werven van deelnemende studenten en het matchen met bedrijven. Denk hierbij aan:
    • Het coördineren van promotie acties
    • Het opzetten van ludieke wervingsacties
    • Het daadwerkelijk werven en benaderen van kandidaat deelnemers
    • Het koppelen van studenten en de juiste bedrijven
  2. Coördinator content developer - verantwoordelijk voor het realiseren van een voortdurende content stroom via verschillende online kanalen. Denk hierbij aan:
    • Het vergaren en delen van interviews/testimonials van betrokken partners, (ex)deelnemers en stakeholders
    • De huidige stand van zaken up-to-date communiceren over verschillende online kanalen
    • De communicatie met de pers
    • Daarnaast zal de ‘coördinator content developer’ in nauwe samenwerking met de ‘coördinator kandidaten werving’ de offline promotiematerialen beheren
  3. Coördinator event management (x2) - medeverantwoordelijk voor het organiseren van de twee grootste events van de UT Challenge: speeddate middag en het finale event. Denk hierbij aan:
    • Programma’s samenstellen
    • Draaiboeken maken
    • Communicatie met verschillende stakeholders (UT, bedrijven, studenten)

Hoeveel tijd kost de commissie en wanneer vindt het evenement plaats?

Op 21 juni zal de Entrepreneurial day (final-event) plaatsvinden.

Wat wordt er van je verwacht?

INteresse?

Stuur dan een mail naar Stef: s.s.j.huttinga@utwente.nl. Voeg hierbij je CV en een motivatiebrief.