EN|NL
24 april 2019 19.30 uur - 21.30 uur

Global Comedy Night

De Global Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist, maar altijd grappig. Want dat is waar stand-up om draait: de grap! 

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een Master of Ceremonies en de beste comedians van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy. 

Dave Thompson's eigenzinnige comedy heeft hem werk gegeven als stand-up comedian in de VS, Zweden, Frankrijk, Ierland, Nederland, de Tsjechische Republiek, Polen, Hongarije, Kroatië, Dubai, Oman, en de Falkeilanden. Dit in aanvulling op het Britse “comedy-circuit”, waaronder Jongleurs en The Comedy Store in Londen. Hij is het best bekend als Tinky Winky – de meest bekende – van de “Teletubbies”.

Wilko Terwijn is één van de meest gelouterde Stand-up Comedians van Nederland. Zo speelde hij op prestigieuze internationale comedy festivals in Edinburgh, London, Kaapstad, Berlijn en België. Ook stond hij al ruim 15 keer op Lowlands. Hij toerde o.a. door Amerika en Engeland en in zijn huidige functie als creatief leider van het Comedy Cafe Amsterdam begeleid hij vele jonge comedy talenten.

Wilko Terwijn heeft inmiddels 5 Oudejaarsconferences en 5 solo theaterprogramma's op zijn naam staan, die o.a. bij BNN, RTL7, Veronica en Yorin te zien waren. Dat hij niet alleen tijdens stand-up optredens veel improviseert, bewees hij als vaste gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Master of Ceremonies Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al een tijd woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven.

EET JE MEE?

Voor wie er een compleet avondje uit van wil maken is er nu de Vrijhof Dinner Deal!
Lees meer/bestel.

Locatie
Bastille - Global Lounge
Datum
24 april 2019 19.30 uur - 21.30 uur