EN | NL
EN | NL
Home » Over ons » Nieuws » Kalender » Finalistentour 33e Groninger Studenten Cabaret Festival
23 april 2020 19.30 uur - 21.30 uur
Finalistentour 33e Groninger Studenten Cabaret Festival

Na een fantastisch, bloedspannend en onvergetelijk Festival is het duidelijk wie in de Finalistentour hun shows mogen tonen aan de rest van Nederland.

Tijdens de Finalistentour spelen jury- en publieksprijswinnaar Teun van den Elzen, finalist Oscar Smit en Jaromir Palthe. De derde finalist en persoonlijkheidsprijswinnaar  EMMA heeft besloten niet mee te doen aan de tour. We zijn blij te kunnen melden dat we met Jaromir een waardige vervanger hebben gevonden. Jaromir deed dit jaar eveneens mee aan het festival, maar viel met de finale in zicht af. 

Alle drie kunnen niet wachten om hun talent te laten zien aan jullie.

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is 26 jaar. Hij werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek.

Oscar Smit

Wanneer ben je volwassen? Als je op zaterdag voor de hele week boodschappen doet? Als je zelf een wastafel monteert? Of is het als je op vrijdagavond alleen bent, om half tien naar bed gaat, en dat stiekem heerlijk vindt?

In ‘26’ zoekt Oscar naar antwoorden. Zijn programma is een klassieke coming-of-age film, maar dan in stand-up comedy vorm. 

Een voorstelling voor jong en oud! Maar toch vooral voor de mensen daar tussenin.

Jaromir Palthe

Jaromir Palthe is 21 jaar en studeert International Communication aan de Hanzehogeschool Groningen. “Ik studeer niet omdat het kan maar omdat het moet” aldus Jaromir.

Jaromir is geboren in Den Haag waarna hij al snel voor een paar jaar naar Curaçao verhuisde. Terug in Nederland in een boerendorpje in Overijssel besloot hij om te gaan studeren in de mooiste stad van Nederland: Groningen. Hij is nu klaar voor een nieuwe stap, dus stapt hij de planken op als deelnemer van het 33ste GSCF. In zijn show ‘De harde realiteit’ staat het verschil tussen verwachtingspatronen en de uiteindelijke realiteit centraal, hoe ga je hier eigenlijk mee om?! 

Over het festival

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Eerdere bekende winnaars van het festival zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look(Mike en Thomas), Thijs van Domburg, Ernst van der Pasch, Martijn Koning, Kirsten van Teijn en Johan Goossens. 

INSPIRATIEAVOND

Zowel D.B.V. de Stretchers als Bellettrie koos de finalistentour als inspiratieavond; alle leden mogen gratis naar deze voorstelling.

EET JE MEE?

Voor wie er een compleet avondje uit van wil maken is er nu de Vrijhof Dinner Deal!
Lees meer/bestel.

Lokatie
Vrijhof - Amphitheater
Datum
23 april 2020 19.30 uur - 21.30 uur
Taal
Voor dit evenement is beheersing van de Nederlandse taal gewenst
Voeg aan kalender toe