student-unionkamersiteunioncardUnion DealsunionshopcreatetomorrowtedexEco ChallengeGive it a goBuddyMySU
15 oktober 2022

Knorrensteijn Memorial Regatta

Rivaliteit en reputatie staan op het spel als op 15 oktober universiteits- en HBO-studenten uit heel Nederland samenkomen aan het Twentekanaal voor de Knorrensteijn Memorial Regatta 2022 (KMR).

De roeiwedstrijd, die deel uitmaakt van een serie van vijf wedstrijden, is de oudste roeiwedstrijd van D.R.V. Euros en bestaat dit jaar 20 jaar.

Tijdens de KMR zullen meer dan 1000 studenten uit heel Nederland de strijd aangaan met het kanaal en met elkaar in hun streven naar glorie.

De route bestaat uit 4,4 km op het Twentekanaal, waar halverwege ook een keerboei ligt, wat voor veel close-calls zorgt.

De wedstrijd wordt afgesloten met een memorabele afterparty in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente.

D.R.V. Euros viert weer een jaar lang het historische roeihuis aan de Saturnusstraat, waar Olympisch roeier en varsity-winnaar Niels van Steenis heeft gewoond.

Meer informatie over de wedstrijd en het feest is te vinden op onze Instagram @eurosregatta of www.kmr.drv-euros.utwente.nl

Lokatie
Universiteit Watersport Complex