Home » Over ons » Nieuws » nieuws-en-blogs » Introductieblog Femke
2 oktober 2017
Introductieblog Femke

Het is mijn beurt om mezelf voor te stellen! Ik ben Femke de Gooijer en vereerd om dit jaar de portefeuille van Sport en Cultuur over te nemen van Nikki.

Over mij, ik ben 22 jaar oud en oorspronkelijk kom ik uit Wageningen. Toen ik eenmaal wist dat ik Biomedische Technologie wilde studeren, was de keus voor het knusse Twente snel gemaakt. In mijn eerste jaar ben ik gaan wonen op een hecht studentenhuis, vormde een jaarclub en werd lid bij Spooky. Verschillende bijbaantjes, commissies, sportcursussen en schilderlessen later, bereikte ik, met veel plezier, de finish van mijn bachelor.

Voor mijn master wilde ik toch wat anders, dit werd Mechanical Engineering. Ik begon het eerste half jaar in het buitenland, Göteborg. Zelf een internationale student zijn is een ervaring die ik iedereen aan kan raden. Eenmaal weer terug in Nederland ging ik opzoek naar een nieuw avontuur: de SU!

Ik heb heel veel zin in dit jaar. Wat mijn portefeuille zo leuk maakt, is dat ik veel in contact sta met studenten. Ik vind het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben, hou van creativiteit en maak graag mensen enthousiast. Dit ga ik inzetten om er een mooi jaar van te maken voor Sport en Cultuur op onze universiteit.

Hoe kijk ik naar dit jaar? Het startsignaal van de scheids, het is een wedstrijd die heel leuk en spannend gaat worden; de warming-up was goed, de teamspirit hoog, maar alles hangt nog af van die tijd tussen de twee fluitsignalen. Óf het aftellen van de dirigent, mijn cello is gestemd en het orkest zit klaar om samen het concert te geven. Hoe dan ook, samenspel is belangrijk, ik ga genieten van het proces zelf en heb het doel er iets moois van te maken!